Holistička njega kose je koncept koji razmatra potrebe kose iznutra prema van. Kosa je dio naše kože, a briga o kosi i koži dat će vam najzdravije i najljepše rezultate. Naše tijelo, koža i kosa trebaju hranu iznutra. Kvaliteta hrane čini razliku. Dodaci poput Hair Volume™ pomažu zadovoljiti nutritivne potrebe kose.

 

Nahranite svoju kosu kvalitetnom hranom

Naša su tijela dizajnirana na takav način da će, kada mu nedostaju bitne hranjive tvari, potrošiti hranjive tvari jednostavno na bitne funkcije tijela. To znači da je lijepa kosa tek sekundarna za naš opstanak.

Ako ste ozbiljni u brizi o zdravlju svoje kose, postoje namirnice i nutritivni sastojci koje morate uključiti u svoju prehranu. Osnovni nutrijenti koje kosa voli su proteini, željezo, vitamin C, omega-3, vitamin A i vitamin E. Pored toga, kosa voli i biotin, cink, pantotensku kiselinu, folat, vitamin D3 i esencijalne masne kiseline.

Osim kvalitetne hrane, dobro je dodati dodatke kada ste pod stresom, hormonalnim promjenama, imate restriktivnu dijetu ili kada želite učiniti dodatni korak za svoju kosu.

 

Hair Volume™ podržava potrebe vaše kose

Održavanje kose čistom jedna je od naših osnovnih potreba. Ljudi su koristili različite metode čišćenja svoje kose od davnina. U moderno doba šamponi pomažu u uklanjanju sebuma s vlasišta i smanjuju masnoću kose. Šampon također pomaže da se riješite svih proizvoda za oblikovanje kose koje ste koristili.

Kako bismo vam olakšali pri izboru proizvoda za njegu kose i pomogli vašoj kosi da bude lijepa i volumiozna kao nikad prije, izdvojili smo kolekciju Hair Volume™ koja je dizajnirana za njegu vaših potreba kose.

Ako želite da vaša kosa zablista, preporučujemo da testirate Hair Volume nagrađivane proizvode za njegu kose. Novi proizvodi za njegu kose tvrtke New Nordic imaju trenutačni kozmetički učinak koji daje mlađi i ljepši izgled, ali i osjećaj. Djeluju u sinergiji s unutarnjim dodacima ljepote.

Hair Volume™ Tablete

Tableta Hair Volume™ jedinstveni je dodatak prehrani koji je dobio međunarodne nagrade. Tajni sastojak Hair Volume-a je visoko koncentrirani ekstrakt jabuke. Ekstrakt jabuke ima visok prirodni sadržaj proantocijanidina B2. Uz to, tablete za volumen kose sadrže pantotensku kiselinu, cink, bakar, biotin, aminokiseline, ekstrakte prosa i preslice. Sadržaj cinka i biotina pomaže u održavanju normalne kose i kože. Cink također doprinosi održavanju normalnih noktiju. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kose. 

 

Hair Volume™ Gummies

Hair Volume™ GUMMIES su jabučni bomboni u kombinaciji s prosom, preslicom, biotinom i cinkom. Gumeni bomboni opskrbljuju hranjivim tvarima vlasište i folikule dlake (korijen kose) gdje se kosa formira. Sadržaj biotina i cinka pomaže u održavanju normalne kose i kože. Cink također pomaže u održavanju normalnih noktiju.

Stabla jabuka uvelike se oslanjaju na medonosne pčele. Ova su stabla sama po sebi nekompatibilna i moraju se unakrsno oprašivati tijekom sezone cvatnje kako bi razvila plod. Ukusne jabuke koje se koriste u Hair Volume tableti su ubrane, pasirane, osušene i ekstrahirane, tako da je sačuvana željena biljna tvar. To daje jamstvo za visoku standardiziranu kvalitetu.

 

Hair Volume™ Šampon i Regenerator

Oba osnovna proizvoda za njegu kose, Hair Volume™ šampon i Hair Volume™ regenerator, sadrže isti ekstrakt jabuke kao i Hair Volume™ tablete. Ekstrakt jabuke pomaže povećati blistavost i sjaj kose, jača vlakna kose i stimulira vlasište.

Formuliran od prirodnih sastojaka, šampon za volumen kose sadrži jabuku, jabučni ocat i aminokiseline koji obnavljaju i zgušnjavaju kosu dajući joj volumen, gustoću i vlažnost.

Hair Volume™ Šampon za zdravlje kose će kosi pružiti puni volumen, kao i punu gustoću i vlažnost oštećenoj kosi. Ovaj prirodni proizvod za zgušnjavanje tanke kose i muškarcima i ženama daje glatke te voluminozne rezultate.

Hair Volume™ Regenerator za zdravlje kose pruža puni volumen, kao i punu gustoću i vlažnost oštećenoj kosi. Pomaže obnoviti oštećenu i suhu kosu bez težine za vraćanje zdravog sjaja, čineći kosu mekom, punom i lakom, bez ostavljanja kose teškom, ravnom i masnom.

 

Hair Volume™ Maska za kosu

Hair Volume™ Repair Mask dubinski je hranjiva maska za obnavljanje koja sadrži proteine jabuke, kokosa i hidrolizirane riže za nadoknadu izgubljene vlage i jačanje pramenova kose. Počastite svoju kosu kompletnim Hair Volume™ tretmanom - šamponom i regeneratorom, a za iznimne rezultate počastite svoju kosu iznutra s Hair Volume™ tabletama New Nordica.