Nākd pločica je u potpunosti zdrava poslastica sastavljena samo od suhog voća i orašastih plodova. Napokon možeš uživati u genijalnom okusu, zadovoljiti želju za slatkim i utažiti glad koja te snašla bez imalo grižnje savjesti. Jer Nākd pločice su od 100% prirodnih sastojaka, bez aditiva, bez glutena, bez laktoze, 100% veganske i bez dodanih šećera. Svaka pločica sadrži proteine iz orašastih plodova i prirodnu slatkoću dobivenu iz suhog voća.

Što čini Nākd pločice tako posebnim?
Jeste li ikad pogledali pozadinu omotnice žitne pločice (cereal bar) kako biste vidjeli što je u njemu? Gotovo svi takozvani "zdravi" snack barovi prolaze kroz intenzivnu toplinsku obradu, punjeni su slatkim sirupima i tajanstvenim aditivima. Pogledajte ispod kako biste vidjeli na što mislimo.

"Tipična žitna pločica može sadržavati čak 30 sastojaka od kojih su mnogi potpuno neprepoznatljivi, a neki od njih zapravo su samo različiti tipovi šećera. Unatoč onome što piše na pakiranju svi znamo da te prerađene, pune sirupom i ispunjene aditivima žitne pločice nisu ni približno 'zdrave' kako ih se prikazuje!"


Znamo, zastrašujuće zar ne?
Pa što je alternativa? Taa-daa trenutak! Nākd barovi su posve drukčiji od ostalih žitnih pločica jer su napravljeni samo od cjelovitih prirodnih sastojaka. To znači da se minimalno prerađuju i ne dodajemo šećer, sirupe ili tajanstvene dodatke vašoj hrani. Rezultati su da jedete hranu onako kako je namijenila priroda, čuvajući vaš um, tijelo i dušu sretnim i zdravim. Potrebno je napomenuti da su pogodne za dijabetičare jer slatkoća većinom dolazi od datulja koje su pune vlakana. 

Jeste li znali?
Potrebno je samo 35 minuta da se napravi Nākd bar. Od miješanja svih ukusnih sastojaka do trenutka kada se zapakira proizvod. Usporedite to s pečenim žitnim pločicama koje su pretjerano obrađene i prepune aditiva kojima je potrebno 3 sata i 45 minuta da se naprave. Mislimo da ovo samo pokazuje da je hrana s pristupom koji koristi samo cjelovite namirnice puno bolja za vas i za planet.

NĀKD pločica je puna okusa!
Tko je rekao da zdrava hrana mora biti dosadna ili imati okus poput kartona? Nākd je zdrava pločica koju je lako konzumirati u bilo kojoj prigodi. Ako vas uhvati glad usred sastanka, za vrijeme predavanja, na putovanju- pojedite Nākd i unesite u svoj organizam zdrave i kvalitetne namirnice pritom uživajući u okusu. Od sada ne morate kompromitirati zdravlje kako biste pojeli hranu odličnog okusa. Prebacite se na Nākd!


NĀKD Facebook

Instagram: @nakd_hrvatska