'Glass skin' kult

Najveći beauty fenomen posljednjih godina je, zasigurno, korejska kozmetika. U samo nekoliko godina zavladala je svjetskom scenom ljepote i njege lica, a sve zahvaljujući neobičnim i novim rutinama nanošenja i korištenja proizvoda.
Njegovana i zdrava koža u zemljama Azije smatra se odrazom higijene prema vlastitom tijelu.

Koža poput stakla korejski je trend koji označava kožu koja je potpuno čista, bez pora, blistava i prozirna, baš poput stakla. 'Glass skin' ideal je kojem svi težimo, a dokaz je ljepote, dugovječnosti i mladolikosti.
K-beauty rutina sastoji se od 10 koraka njege, što je za današnji tempo života neizvedivo.

Kocostar je novi brand korejske kozmetike na hrvatskom tržištu, koji na vrlo inovativan način pruža kućnu verziju spa tretmana. Najglobalniji je korejski brand koji se prodaje u preko 80 zemalja svijeta.

Maske u kriškama

Ove 'slice maske' najposebnija su Kocostar linija maski, daju licu onaj željeni healthy glow, pa je koža nahranjena bez ljepljivih ostataka na licu. Svaka kriška izgleda poput stvarnog voća i miris svake maske odgovara pripadajućoj voćki. Zbog specifičnosti nanošenja mogu se koristiti na svim dijelovima tijela, ovisno o potrebi. Od čak 16 različitih maski, izdvajamo sljedeće: krastavac za intenzivnu svježinu i hidrataciju kože,a sadrži i vitamin C, limun koji izbjeljuje i djeluje antibakterijski, te aloe vera koja ima umirujuće djelovanje, pa se preporuča nakon izlaganja suncu ili kod bilo koje vrste iritacije, nakon depilacije itd. 

'Black happy' maska u maramici
Black Happy maska za lice sadrži binchotan (japanski aktivni ugljen) koji učinkovito otklanja sve nečistoće iz začepljenih pora lica, smanjuje nastanak mitesera i akni. Namijenjena je za sve tipove kože, a posebno se preporuča kod problematične kože sklone aknama, ili osobama koje imaju izražene mitesere.

Hidrogelni flasteri za podočnjake
Flasteri za područje oko očiju napravljeni su od najboljih prirodnih esencija, provode vlagu i hranjive sastojke duboku u kožu te ju čine zdravom.
Princess gold flasteri sadrže čestice zlata i niacinamid koji posvjetljuju kožu i odlični su antioksidansi. Princess silver flasteri sadrže srebro koje djeluje protuupalno i aloe veru koja umiruje i hrani područje oko očiju.

Hidratantna maska za ruke u rukavicama
Intenzivni hidratantni i umirujući tretman u rukavicama koji pomaže vratiti prirodnu ravnotežu suhoj koži ruku u samo 20 minuta. Sadrži 13 biljnih ulja odličnih za vlaženje kože te 10 biljnih i prirodnih ekstrakata koji doprinose obnovi oštećene kože.
 


 

Piling za stopala u čarapama
Intenzivni tretman od biljnih ekstrakata za piling stopala, koji omekšava i zaglađuje kožu čineći stopala izuzetno mekim, glatkim te nahranjenim. Formuliran sa čak 33 biljna ekstrakta, ovaj piling omekšava žuljeve i hidratizira kožu stopala. Nakon 3-5 dana gruba i oštećena koža će se početi ljuštiti, a nakon 7 dana stopala će biti potpuno obnovljena.
 

Maske za kosu u kapi
Posljednja inovacija u svijetu kose su maske u kapi koje pružaju impresivne rezultate nakon samo jednog korištenja. Jednostavno stavite vlažnu kosu u kapu i nakon 20-30 minuta uživajte u potpuno hidratiziranoj, sjajnoj i lijepoj kosi! Idealan su izbor za obnovu kose nakon ljeta. KOCOSTAR je ovaj novitet prilagodio svim dužinama i potrebama kose pa tako Profesionalna maska odgovara kraćoj/srednje dugoj kosi, Ggongji maska je namijenjena kosi sa masnim vlasištem i suhim i oštećenim vrhovima, a Maska za dugu kosu sa dužinom kape od  čak 70 cm zadovoljava sve potrebe duge kose! 


                            Ggongji maska

  
                       Maska za dugu kosu

 

Cijelu ponudu Kocostar asortimana provjerite u našem web shopu: https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/?search_q=kocostar&to_page=2