Pyunkang Yul je južnokorejski brend prirodne kozmetike koji je osnovan 2016. godine. Riječ je o liniji proizvoda koja je nastala u istoimenoj Klinici istočnjačke medicine, poznatoj po liječenju atopijskih poremećaja kože.

Osnovna filozofija brenda je "manje je više". Proizvodi Pyunkang Yul sadrže sigurne i nježne sastojke, a pritom su bogati biljnim ekstraktima koji se koriste tisućama godina u tradicionalnoj istočnjačkoj medicini.

 

"Grije" i "hladi" - dva pristupa za sve tipove kože

Osnovna linija proizvoda Pyunkang Yul uključuje dvije vrste proizvoda, one koji "griju" i one koji "hlade". Proizvodi za zagrijavanje namijenjeni su suhoj, umornoj koži, a proizvodi za hlađenje dehidriranoj koži, koja može biti masna i/ili mješovita.

Proizvodi koji "griju":

Essence tonik je najpoznatiji proizvod kolekcije. Ne sadrži vodu, već ekstrakt astragalusa kao bazu, u koncentraciji od 91,3%. Tekstura je malo gušća od vode, ali ipak puno lakša od seruma, malo ljepljiva na početku. Dobro se upija i ostavlja suh i svilenkast finiš.

 

Balansirajući gel ima gustu konzistenciju meda, ljepljiv je, stvara barijeru i dugotrajno zadržava vodu u koži. Pospješuje cirkulaciju i daje koži energiju, tako da s vremenom postaje elastična i izgleda mlađe. Može se pomiješati s esencijom ili uljem prije nanošenja. Sadrži ekstrakt korijena astragalusa i ulje jojobe.

 

Hranjiva krema je hranjiva i namijenjena normalnoj i suhoj koži, ali nije "teška", jako se brzo upija. Sadrži Astragalus Membranaceus, ili Huangqi kako je Kinezi zovu, jedna je od njihovih najvažnijih ljekovitih biljaka koja se tradicionalno koristi za jačanje "qija", životne snage tijela.

 

 

Prirodno i učinkovito - proizvodi koji će oduševit

Proizvodi Pyunkang Yul su visokokvalitetni i učinkoviti, a njihova nježna formulacija je pogodna za sve tipove kože. Proizvodi su dermatološki testirani i ne sadrže iritirajuće sastojke.

Ako tražite prirodnu kozmetiku koja je učinkovita i nježna, Pyunkang Yul je odličan izbor. Proizvodi ovog brenda su bogati biljnim ekstraktima koji se koriste tisućama godina u tradicionalnoj istočnjačkoj medicini.