Xcellaris PRO linija za njegu zrele kože i Dermaroller HC902 za kućnu upotrebu, najjači su duo na tržištu za njegu zrele kože u vlastitome domu. Super precizne iglice Dermarollera nježno i savršenom preciznošću ulaze u kožu tjerajući je na obnovu te proizvodnju vlastitog kolagena.  Nanošenje preparata nakon tretmana kućnim  Dermarollerom pospješuje učinak kozmetike i do 10 puta jer tako aktivni sastojci zaista prodiru duboko u kožu te tamo i ostaju.

Isprobajte ovu moćnu kombinaciju Xcellaris PRO linije i kućnog Dermarollera HC902, garantiramo vrhunske rezultate.

Serija njege za sve potrebe zrele kože. S vremenom se koža mijenja i postaje zahtjevnija.

Dobra njega kože mora udovoljiti tim zahtjevima - za lijepom kožom u svakoj fazi života.Naš inovativni kompleks sastojaka s Matrixyl ™ 3000 i Bakrenim tripeptidom-1 pomažu u suzbijanju učinaka starenja kože, pružajući redefinirane konture lica i čvršću kožu.

Matrixyl™ 3000

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM LACTATE,
CARBOMER, COCO-GLUCOSIDE, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE
and  PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7

= sredstvo protiv starenja, odobreno u studijama!
- potiče proizvodnju vlastitih kolagena kože
- stimulira fibroplaste u dubljim slojevima kože
- aktivira rast stanica
- poboljšava teksturu i tonus kože
- štiti od štetnih UV utjecaja

Copper Tripeptide-1

= sredstvo protiv starenja kože i kose, odobreno u studijama!
- pospješuje proizvodnju kolagena i elastina
- djeluje kao antioksidans
- djeluje protuupalno
- djeluje kod zacjeljivanja rana
- jedan je od najmoćnijih sredstava za regeneraciju kože

Matrixyl™ 3000 + Copper Peptide-1:
- manje bora i manja dubina bora!
- još čvršća i glađa površina kože!

 

XCELLARISPRO – Moisturizer 50 ml

XCellarisPro Moisturizer njegujući je proizvod za svakodnevnu njegu. Jedinstvena kombinacija sastojaka Matrixyl ™ 3000 i bakrenog tripeptida-1, dopunjena vitaminima A, C i E, ugrađena u učinkovitu hidratantnu kremu na bazi hijaluronske kiseline za svakodnevnu njegu lica. Proizvod osigurava optimalan sadržaj vlage u koži, štiti kožne barijere i pridonosi poboljšanoj strukturi kože.

Vitamin A može aktivno pridonijeti smanjenju bora. Vitamin E umanjuje štetne učinke UV zračenja, čime sprečava prerano starenje. Vitamin C štiti od štetnih utjecaja okoline i popravlja oštećene stanice kože. Matrixyl ™ 3000 ima izvanredan, pozitivan učinak na broj i dubinu bora na koži. Ovaj čudesni sastojak potiče proizvodnju vlastitog kolagena u koži i stimulira fibroblaste u dubokim slojevima kože. Rezultat je da je gustoća bora znatno niža. Koža je glađa i elastičnija. Bakreni peptid je višenamjenska komponenta koja je također odgovorna za poticanje proizvodnje kolagena. Također ubrzava obnavljanje tkiva i ima učinak smanjenja upale.

 

XCELLARISPRO – Cell Booster 50 ml

XCellarisPro Cell Booster hidratantna je dnevna krema s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom koja svakodnevno promiče zdrav izgled kože i ublažava kožu iznutra. Dodatni sadržani sastojci uključuju Matrixyl ™ 3000 i bakreni tripeptid-1. Vitamin C je antioksidans koji inhibira reakcije izazvane radikalima. Vitamin C također potiče metabolizam vezivnog tkiva i sprječava degeneraciju kolagena te stoga ima regenerativne i ljekovite učinke na oštećenja vezivnog tkiva. U slučaju osjetljive kože, može se postići jasno poboljšanje tena.

 Hijaluronska kiselina sadržana u kremi učinkovito vlaži gornji sloj kože, ali pohranjenu vlagu oslobađa tek nakon nekoliko sati, održavajući učinak dulje vrijeme. To stvara rezerve vlage koje zaglađuju kožu i osiguravaju povećanu nepropusnost tkiva. Sastojak Matrixyl ™ 3000 vrlo je učinkovit u smanjenju broja i dubine bora. Matrixyl ™ 3000 odgovoran je za proizvodnju vlastitog kolagena u koži. Bakreni tripeptid-1 također potiče proizvodnju vlastitog kolagena u koži i pozitivno utječe na popravak tkiva. Krema je apsolutno kompatibilna s kožom i stoga je vrlo pogodna za svaki tip kože. Koža djeluje zategnutije, mlađe i svježije.

 

XCELLARISPRO – CC Cream 50 ml

XCellarisPro CC krema sa SPF 30 dnevna je krema pomoću koje koža poprima prirodan ton i istovremeno pruža vlagu koži. Krema djeluje na crvenilo i nepravilnosti kože, jer je u stanju postići razne razine boja (ovisno o trajanju masaže). Uz bogat efekt matiranja, XCellarisPro CC krema s Matrixyl ™ 3000 također pruža njegu.

Ovo pokazuje izvanrednu učinkovitost s obzirom na broj i dubinu bora, a također potiče vlastitu proizvodnju kolagena na koži. Dodatno sadržani bakreni tripeptid-1 ima protuupalni učinak, ubrzava obnavljanje tkiva i njegov vodotopivi presretač radikala, regenerira, štiti i povećava opskrbu kože tekućinom. CC krema je posebno blaga i prikladna za svaki tip kože, čak i osjetljivu i razdražljivu. SPF 30 faktor zaštite od svjetlosti sveobuhvatno štiti kožu od štetnih utjecaja sunca.

 

XCELLARISPRO – Cell Repair 50 ml

XCellarisPro Cell Repair s Retinolom je regenerirajuća krema. Sadrži velike količine retinola (vitamin A), koji potiče diobu stanica kože i regeneraciju kolagena. To pomaže koži da se aktivno oporavi tijekom spavanja i djeluje mlađe. Dodatni sastojci ove noćne njege uključuju Matrixyl ™ 3000 i bakreni tripeptid-1. Matrixyl ™ 3000 potiče proizvodnju vlastitog kolagena u koži i smanjuje dubinu bora na koži. Bakreni tripeptid-1 ima protuupalni učinak, ubrzava obnavljanje tkiva i njegov vodotopivi presretač radikala, regenerira, štiti i povećava opskrbu kože tekućinom. Primjena XCellarisPro Cell Repair preporučuje se kao sredstvo protiv starenja za mlitavu, blijedu i perutavu kožu. Ovaj čudotvorni sastojak pruža koži veću elastičnost i otpornost. Proizvod također ubrzava procese regeneracije.

 

XCELLARISPRO – HA Treat 50 ml

XCellarisPro HA Treat u dozatoru sadrži visoko koncentrirani serum hijaluronske kiseline za svakodnevnu njegu kože. Zahvaljujući sastojcima Matrixyl ™ 3000 i Bakrenom tripeptidu-1, ovaj serum nudi pozitivne učinke na njegu kože. Matrixyl ™ 3000 zaglađuje bore i potiče stvaranje kolagena na koži. Bakreni tripeptid-1 umanjuje oštećenja kože uzrokovana svakodnevnim utjecajima okoline i ima protuupalna svojstva.

Hijaluronska kiselina pravi je svestrani talent u kozmetici. Natrijeva sol hijaluronske kiseline sadržana u serumu učinkovito veže vlagu u koži. Hijaluronska kiselina oslobađa skladištenu vlagu tek nakon nekoliko sati. Zahvaljujući ovom dugotrajnom učinku stvaraju se naslage vlage koje povećavaju napetost tkiva. Ravnoteža vlage kože ostaje idealna tijekom duljeg razdoblja.