Arianna nosni aspirator Djeca i majke

Šifra: 8521478521478

19,91 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 14 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Arianna nosni aspirator

Olakšajte dijetetu disanje ometano začepljenim nosom. Nosni aspirator namijenjen je za odstranjivanje sekreta iz dišnih puteva na zadovoljstvo djeteta i roditelja.

Malo beba još uvijek nije sposobna ispuhati svoj nos i trebat će vremena prije nego dojenče nauči disati kroz usta. Začepljeni nos ometa disanje, uzrokuje neugodu, a može dovesti i do ozbiljnijih zdravstvenih problema koji se odnose na uho, grlo, nos i donje dišne putove. Stoga je iznimno važno nosnu šupljinu održavati čistom. Arianna nosni aspirator je najbolje sredstvo za uklanjanje sekreta iz nosne šupljine.

 

Karakteristike:

za djecu od 0 do 6 godina starosti

testirano od strane priznatih internacionalnih tijela

nije lomljivo

aspirator sam regulira snagu odstranjivanja

korištenje sa usisavačem

Začepljeni nos ometat će disanje, uzrokovati neugodu, a može dovesti i do ozbiljnijih zdravstvenih problema koji se odnose na uho, nos, grlo i donje dišne putove. Stoga je iznimno važno nosnu šupljinu održavati čistom. Arianna nosni aspirator (Nasal Vacuum) je najbolje sredstvo za postizanje toga cilja.

Naravno, ništa ne može zamijeniti liječnički pregled. Samo liječnik može dijagnosticirati uzrok nazalne sekrecije. Uklanjanje sekreta iz nosne šupljine ubrzat će oporavak u slučaju bolesti, poboljšat će disanje i općenito blagostanje, te će pomoći u sprječavanju bolesti.

Uporaba: Postavite dijete ili dojenče u sjedeći/ uspravan položaj. Preporučujemo držati dijete u krilu dok se on/ona ne navikne na napravu.
Postavite uklanjač tako da u potpunosti zatvori jednu od nosnica i zadržite ga tako nekoliko sekundi promatrajući iscjedak koji se taloži u cilindrasti spremnik.
Možete nježno rotirati uklanjač kružnim pokretima.
Ponavljajte ovaj postupak na istoj ili/i drugoj nosnici svakodnevno ili po potrebi.

Prikaži više +