START PAKET KOD ATOPIJSKOG DERMATITISA Atopijski dermatitis Biovitalis

Šifra: 0012547893

16,99 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 12 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Biovitalis

Opis proizvoda:

Pronalazak odgovarajuće njege za kožu sklonu atopiji može biti dugotrajan i prilično skup proces, naročito kada tražite najbolju kremu za atopijski dermatitis za bebe i djecu. U ovom praktičnom paketu isprobat ćete proizvod za pranje, kremu koja umiruje i balzam za kritična područja, i to sve za cijenu jedne kreme standardne veličine.

Pakiranja od 50 ml veća su od klasičnih testera u vrećici, što znači da se Emulzija, Fluid i Balzam AKUT mogu konkretno isprobati. S druge strane, ako vam bilo koji od proizvoda ne odgovara, neće vam biti žao prestati ga koristiti, kao što je to u slučaju full size pakiranja. Start paket je dovoljan za tjedan dana njege osjetljive dječje kože opterećene atopijskim dermatitisom. Taman dovoljno da se vide prvi rezultati, bez financijskog izdatka na velika pakiranja. Osim za upoznavanje s linijom za atopiju, ovaj paket je odličan i za putovanja - tubice od 50ml smiju čak i na avion.

 

Isprobajte ovaj dermatološki ispitani paket kod kuće ili ga ponesite na putovanje. Mini pakiranja stanu u svaku torbicu, a tri tubice pružaju potpunu njegu kože sklone atopijskom dermatitisu za cijenu jedne kreme. Emulzija, Fluid i Balzam AKUT su nježni prema osjetljivoj i suhoj koži sklonoj atopiji, bez iritacija.

 

Hrvatski proizvod. Proizvedeno u Hrvatskoj.

Prikaži više +