Lansinoh pumpica za skupljanje mlijeka 1 kom Djeca i majke LANSINOH

Šifra: 061061+9

115,43 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 11 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: LANSINOH

Opis proizvoda:

Uz Lansinoh skupljač mlijeka sačuvajte svaku kap vašeg mlijeka.

Lagan, prenosiv i dovoljno mali za ponijeti u vašoj torbici za svakodnevnu, diskretnu uporabu.

Jednostavna silikonska pumpica prikuplja višak majčinog mlijeka koje se otpušta tijekom dojenja ili izdajanja iz druge dojke.

Bez bisfenola A, 100% od silikona, periv u perilici posuđa.

Osnovani od majke koja je dojila i s povjerenjem više od 30 godina, Lansinoh proizvodi za dojenje poput Lansinoh HPA lanolin kreme već desetljećima uživaju povjerenje i majki i zdravstvenih profesionalaca u pružanju sigurne i učinkovite podrške dojenju.

 

Uobičajeno je curenje mlijeka iz jedne dojke dok se istovremeno hrani ili izdaja iz druge. Vjerujemo da je ovo prava šteta pa je Lansinoh skupljač mlijeka dizajniran tako da sačuva svaku kap majčinog mlijeka za buduće potrebe.

Lagan, prenosiv i jednostavan dizajn znači da ga možete ponijeti u svojoj torbici kada ste izvan doma. Skupljač mlijeka moguće je koristiti bez ruku jer jednostavno i sigurno prianja uz prsa stvarajući vakuum – jednostavan način za skupljanje dragocjenog mlijeka za vašu bebu.

Skupljač mlijeka prikladan je za sve veličine dojki zahvaljujući širokom grlu i jednostavnoj tehnici sisanja kada se koristi na prsima. Dodatnu sigurnost čini traka pričvršćena na skupljač mlijeka, koja se može staviti oko vrata kako bi se osiguralo da vaše mlijeko ostane sigurno unatoč bebinom pomicanju i guranju pumpice.

Poklopac skupljača mlijeka može biti iskorišten tako da spriječi ulazak prljavštine ili kao podloga za stajanje skupljača. Dodatno, baza skupljača mlijeka se zbog protukliznog dna može pričvrstiti na glatku površinu, što znači da više nema prolijevanja dragocjenog mlijeka.

Zbog prirodnog načina na koji vaše tijelo otpušta mlijeko, količina masnoće u mlijeku dostupnom bebi postupno se mijenja kako hranjenje ide dalje. Zato preporučamo da mlijeko prikupljeno Lansinoh skupljačem mlijeka pomiješate s izdojenim mlijekom kako biste osigurali maksimalne hranjive vrijednosti dok hranite vašu bebu.

Ako imate poteškoća s početkom izdajanja, zašto ne biste probali Lansinoh 3u1 toplu/hladnu terapiju prsa kako biste potaknuli i pojačali brži protok mlijeka?

Prikaži više +