Fraktal Winnow detox skin oil 30 ml Njega kože i kupanje Fraktal Beauty

Šifra: 0078600954

42,00 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 31 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Fraktal Beauty

Opis proizvoda:

Ulje za detoksikaciju kože, za sve tipove kože. Za kožu oštećenu izlaganjem suncu i zagađenom zraku.

Lagano ulje za lice s detoksikacijskim svojstvima za kožu izloženu UVA/UVB svjetlu (sunčeva svjetlost) i urbanom zagađenju. Aktivni spojevi dobiveni iz prirodnog mentola i niacina (vitamin B3), pospješuju isporuku niacina (vitamin B3) u kožu.

Za sve tipove kože.

Za svakodnevnu upotrebu.

Dermatološki testirano.

Rezultati nezavisnih ex vivo ispitivanja:

- Proizvod pruža potpunu zaštitu i 104-postotno obnavljanje vijabilnosti stanica (kože) od akutnih oštećenja nastalih UVA/UVB zračenjem (izlaganje suncu)

- 39-postotna zaštita od oštećenja stanica kože uzrokovanih tvarima koje onečišćuju zrak (cigaretni dim) 

- 61-postotna detoksikacija/oporavak stanica kože nakon izlaganja gradskim onečišćujućim tvarima 

Osjetljivost na sunce vrlo je česta tijekom menopauze. Koža može postati tanja i reaktivnija tijekom menopauze i proizvodi manje melanina kada razina estrogena padne, čineći žene u menopauzi osjetljivijima na oštećenja od sunca kao što su opekline i sunčane pjege, kao i razne vrste osipa. Važna je detoksikacija zrele kože nakon dugogodišnjeg izlaganja zagađenju, UV (sunčevim) zrakama, kao pomoć koži da se obnovi.

Aktivne tvari:

Menthyl Nicotinate – mješavina dobivena spajanjem Menthola i Niacina (vitamin B3)

- Omogućuje brzo upijanje i penetraciju u kožu, bez izazivanja tipičnog učinka zagrijavanja kože koji uzrokuje čisti niacin (vitamin B3).

- Sustav ciljanog transporta u kožu za pojačanu učinkovitost niacina (vitamin B3), koji pokreće proces detoksikacije stanica kože zahvaljujući pojačanoj mikrocirkulaciji.

Sastav: Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Undecane, Menthyl Nicotinate, Tridecane, Parfum, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool

Uporaba: nakon čišćenja kože nanesite ulje na lice i nakon upijanja nanesite kremu za hidraciju. Nanosite redovito navečer za najbolje rezultate regeneracije kože tijekom noći.

Prikaži više +