NOSI ASPIRATOR ZA NOS Oprema za bebu

Šifra: 45789632

20,61 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 15 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

 

Zašto je važno ukloniti nosni sekret?
Novorođena djeca dišu kroz nos od trenutka svojeg rođenja, pa neuklonjeni nosni sekret može uzrokovati probleme s hranjenjem.
Ako se ne ukloni infi cirani nosni sekret, može doći do komplikacija poput upala u maksilarnim sinusima, srednjem uhu ili upale tonzila.
Inficirani sekret može dospjeti u dio dišnog sustava te grlo. Progutani sekret može uzrokovati bol u želucu, povraćanje, dijareju te gastritis u djeteta.
U ozbiljnim slučajevima, oteknuće nazalne mukozne membrane smeta ventilaciji ušnog kanala koji je povezan s nosom. To objašnjava kasniju pojavu poremećaja sluha kao komplikaciju nastalu od jednostavnog početnog šmrcanja.
Redovitom higijenom nosne šupljine sve te komplikacije i problemi mogu se spriječiti.
 

Od koje dobi se može koristiti NOSI®?
Starija djeca sposobna su ispuhati nos, no dojenčad i djeca do navršene druge godine nisu.
Dojenčad i djeca do navršene druge godine mogu disati samo kroz nos, pa ukoliko su u tome spriječeni, može doći do ozbiljnih poremećaja disanja. To i kod starije djece uzrokuje neugodu.
NOSI® se može koristiti u dojenčadi, male djece kao i u odraslih.
Dodatni oprez pri korištenju ovog uređaja potreban je u slučaju postojanja ranica u nosu i također ako je dijete sklono čestim krvarenjima iz nosa ili ima kroničnu hemofiliju. 
 

Zašto NOSI® vakumski aspirator za nos?
NOSI® se temelji na najučinkovitijoj tehnologiji vakumskog čistača (usisavača).
Njegova struktura idealna je za dojenčad i malu djecu.
Brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosne šupljine.
 

Pod kojim pritiskom radi NOSI®?
NOSI® uklanja sekret stalnim, stabilnim pritiskom od 0,2 bara neovisno o namještenoj jačini usisavanja na vakumskom čistaču.

Preporuča se tijekom usisavanja sekreta vršak aspiratora staviti sa strane nosne šupljine, položeno prema dolje jer se sekret zbog svoje težine sakuplja u dnu nosne šupljine.
Korisnika ne treba ostaviti bez nadzora.

Može li NOSI® izazvati oštećenje sluznice nosa?
Snaga usisavanja ne uzrokuje oštećenje nosne mukozne membrane.
Dugogodišnje iskustvo dokazuje da dnevno korištenje nosnog vakumskog čistača pomaže odstranjivanju sekreta iz nosne šupljine, tako da se bebe i mala djeca mogu bez problema dojiti i mirno spavati.

2 nastavka za čišćenje nosa:

0 – 6 mjeseci

iznad 6 mjeseci

četkicu za čišćenje nastavka za nos

 

Prije primjene aspiratora preporučuje se dobro isprati nos sa izotoničnom otopinom, Nisita® sprejem. Djetetu se zatvori jedna nosnica, a u drugu se stavi uži nastavak aspiratora kada je usisavač već uključen. Nosi® set uklanja sekret stalnim, stabilnim pritiskom neovisno o namještenoj jačini usisavanja stoga ne postoji mogućnost oštećenja sluznice nosa. Nakon što se sekret ukloni iz nosa, prvo se usisavač isključi te potom odvoji aspirator od usisavača. Poslije upotrebe aspiratora potrebno ga je isprati pod mlazom vrele vode te očistiti nastavak za nos s priloženom četkicom

Pogodan od dojenačke dobi

Radi na svaki kućni usisavač

Uklanja sekret stalnim, stabilnim pritiskom od 0,2 bara

Ne sadrži BPA

 

Prikaži više +