Bioandina B-Dynamic kapsule Vitamini i dodaci prehrani BIOANDINA

Šifra: 0099776591

29,90 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 22 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: BIOANDINA

Opis proizvoda:

B-Dynamic kapsule su premium dodatak prehrani s ekstraktom korijena crne mace, ploda camu camu te sjemenki guarane, L-citrulin DL-malatom, vitaminima B skupine, vitaminom D, kromom i željezom. Pažljivo odabrani sastojci doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. B-Dynamic kapsule preporučaju se svim ženama i muškarcima koji žele smanjiti umor i iscrpljenost, a povećati si energiju kako bi u svojoj svakodnevnici bili produktivniji i prisutniji. Energija, balans i fokus trebaju nam svima bez obzira kojim se poslom bavili i je li nam vrijeme godišnjih odmora u tijeku.

Uz B-DYNAMIC dvije kapsule dnevno osjetiti ćete promjene i poboljšati svoju svakodnevnicu. Roditelji, treneri, rekreativci, poslovni ljudi u uredima i na terenu uz ovu kombinaciju 3 biljna ekstrakta (CRNA MACA, GUARANA, CAMU CAMU), željeza i kroma, 9 vitamina i L-citrulina uvidjeti će promjene imunoloških i kognitivnih funkcija. BIOANDINA nam donosi jedinstven proizvod koji spaja najbolje od prirode i znanosti za naše najbolje življenje ispunjeno energijom, balansom i fokusom.

B-Dynamic kapsule sadrže ekstrakt korijena crne mace (15:1) koji je najjači na tržištu. Osim toga, Bioandina maca je jedina aktivirana maca na hrvatskom tržištu. Kod Bioandina ekstrakta crne mace aktivirani su sekundarni metaboliti (macamidi i macaeni) koji su jedinstveni za biljku macu. Znanstvena istraživanja pokazala su da aktivacija glavnih bioaktivnih macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja! Zato se naziva aktivirana Maca. Nadalje, B-Dynamic kapsule sadrže i ekstrakt ploda camu camu, koji je jedan od najbogatijih biljnih izvora vitamina C na svijetu, a sadrži i guaranu, poznati biljni stimulans te L-citrulin, aminokiselinu s brojnim biološkim funkcijama. Dobrobiti ovog proizvoda dodatno pospješuju dodani vitamini i minerali (vitamini  B kompleksa, vitamin D, željezo i krom), koji doprinose metabolizmu stvaranja energije, smanjuju umor i iscrpljenost, doprinose normalnoj imunološkoj i kognitivnoj funkciji te održavanju normalne razine glukoze u krvi.

 

Prikaži više +