B!TONIC® Golden Oils capsule 60 kom Vitamini i dodaci prehrani BITONIC

Šifra: 58741258741

170,93 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 17 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: BITONIC

Opis proizvoda:

B!TONIC® Golden Oils capsule 60 kom

Omega 3 masne kiseline visoke kvalitete, dobivene iz algi, pogodne za vegane – Prirodna alternative ribljem ulju.

Alge, kojima se hrane ribe, su prvobitan izvor omege 3 i tako omega 3 postaje sastavni dio ribljeg ulja. Naš biljni proizvod koristi upravo te mikroalge kao biljni izvor iz kojeg dobivamo omegu 3 i na taj način štitimo riblji fond. Naše alge su uzgajane u ekološki kontroliranoj akvakulturi što nam omogućuje da kontroliramo kakvoću vode, i tako osiguramo da naše omega 3 masne kiseline ne sadrže štetne tvari i teške metale poput žive ili olova, kao ni ostale nečistoće ni pesticide.

B!TONIC® Golden Oils capsule karakteriziraju 3 značajne vrste omega 3 zasićenih kiselina EPA, DHA i ALA. Također je dodan vitamin E kako bi se osigurala stabilnost I dugovječnost masnih kiselina, te kako bi se ljudsko tijelo moglo iskoristiti svoja prirodna antioksidativna svojstva.

B!TONIC® Golden Oils karakteriziraju:

OPTIMALAN OMJER AKTIVNIH SASTOJAKA: B!TONIC® Golden Oils možete biti sigurni da ćete unijeti sve potrebne Omega 3 zasićene masne kiseline. Dnevna doza sadrži preko 450 mg EPA i DHA dobivenih iz ulja algi te 240 mg ulja iz sjemena lana. Također je dodan vitamin E kako bi se održala stabilnost ulja i spriječilo njegovo oksidiranje.

ČISTO, IZ BILJNIH IZVORA : Za razliku od konvencionalnih proizvoda i ribljih ulja dostupnih na tržištu, ne koristimo želatinu dobivenu iz životinjskih izvora. Kapsula B!TONIC® Golden Oils je proizvedena od kukuruznog škroba čime pozitivno utječe na okoliš kao i na vas!

ŠTITIMO RIBLJI FOND: Ponosni smo nosioc certifikata Friends of the Sea; S B!TONIC® Golden Oils nećete imati riblji zadah kao ni refluks nakon gutanja kapsula. Također su ove kapsule manje i lakše se gutaju.

PRIRODNO ČISTI IZVORI: Alge su prirodan izvor omega-3 masnih kiselina te dolaze iz ekološki kontroliranog uzgoja – ne sadrže živu, olovo, jod, toksine, pesticide i ostale nečistoće.

AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Golden Oils su razvili Austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.

Benefiti za vaše zdravlje:

EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca.

DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga.

DHA doprinosi održavanju normalnog vida.

ALA doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

SASTOJCI

Sastojci: 1000 mg čiste supstance

DHA 300.60 mg

EPA 150.30 mg

Alfa-linolenska kiselina (ulje sjemenki lana ) 243.00 mg

Vitamin E 8.10 mg

PREPORUČUJEMO

Naša preporuka

• 1 kapsula triput dnevno nakon obroka ili 3 kapsule jedanput dnevno nakon obroka.

 

Prikaži više +