B!TONIC® Terra Liver 60 kapsula Vitamini i dodaci prehrani

Šifra: 5874587421

125,28 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 12 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

B!TONIC® Terra Liver 60 kapsula

Prirodna kombinacija za zaštitu jetre – biljni ekstrakti za detoksikaciju

Jetra je najveći metabolički organ u ljudskom tijelu i ima značajnu ulogu u svim probavnim i detoksifikacijskim procesima. Alkohol, masna i slatka hrana, kao i česta upotreba lijekova mogu značajno oštetiti jetru, te je upravo zbog toga potrebno aktivno držati korak ka zdravlju jetre i probavnog sustava. Terra Liver je prirodna alternativa medicinskim proizvodima za očuvanje jetre. Sastojci su poznati antioksidanti i prirodni stimulansi za normalan rad jetre kao i poticanje izlučivanja žuči.

B!TONIC® Terra Liver sastoji se od pažljivo odabranih biljnih ekstrakata kako bi ih tijelo što bolje apsorbiralo, dok su hranjive tvari dozirane tako da podupiru normalnu funkciju jetre.

Terra Liver sadrži 3 aktivna sastojka: ekstrakt kurkume, kolin i ekstrakt artičoke. Oni se prirodnim putem unose u organizam u nedostatnim količinama te ih je zbog toga zbog toga potrebno dodatno unositi putem suplemenata. Ovoj kombinaciji je također dodan crni papar koji za kojeg su istraživanja dokazala da podržava probavu kao i apsorpciju kurkume u organizam.

B!TONIC® Terra Liver karakterizira:

ZAKLJUČAK: U modernom načinu života, prehrana se uglavnom sastoji od 3 obroka, i to većinom brzu prehranu koju jedemo usput. Upravo zbog tog razloga se preporučuje dnevni unos hranjivih tvari koje podržavaju kontinuirani rad jetre. B!TONIC® Terra Liver sadrži 100% potrebne dnevne doze upravo tih nutrijenata koji doprinose normalnoj funkciji vaše jetre

OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST: Znanstvena istraživanja su pokazala da dodatak piperina iz crnog papra povećava bioraspoloživost kurkumina za 2000%. U omjeru kolina i kurkumina 2:1; ovi nutrijenti mogu biti optimalno apsorbirani u vaš organizam.

ODRŽIVOST JETRE: Ekstrakti ovih biljaka pridonose održivosti funkcije jetre. Redovitom primjenom kao i promjenama u prehrambenim navikama, mogu podržavati i rad probavnog sustava..

PRIRODNO ČISTI: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Terra Liver su ekološki certificirane, veganske bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.

AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Terra Liver su razvili Austrijski znanstvenici u Beču na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti što garantria maksimalnu apsorpciju nutrijenata u organizam..

Zdravstveni benefiti sastojaka:

Kolin doprinosi održavanju normalne funkcije jetre

Kolin doprinosi normalnom metabolizmu lipida

Pogodne su za:

Uporabu uz konvencionalne lijekove

Za vrijeme tretmana detoksikacije organizma

Osobe koje nemaju balansiranu prehranu i često jedu samo na brzinu

Osobama s povišenom razinom lipida u krvi

Podrška organizmu za vrijeme specijalnih djeta za mršavljenje

SASTOJCI

Preporučena dnevna doza u 2 kapsule

Curcumin iz kurkume - Curcuma longa 40 mg

Kolin 82 mg

Piperin iz crnog papra 4.75 mg

Chiarin iz artičoke - Cynara scolymu 5 mg

PREPORUČUJEMO

Preporučujemo

1 kapsulu dva put dnevno nakon obroka ili 2 kapsule jednom nakon obroka s puno tekućine. Ne preporučuje se prekoračenje dnevne doze.

Za kontinuiranu podršku vaše jetre, preporučujemo konzumaciju minimalno 7 dana kontinuirano.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

Prikaži više +