Pregnacare Plus Omega-3 Vitamini i dodaci prehrani

Šifra: 8521478521423

120,94 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 12 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

Pregnacare Plus Omega-3

PREGNACARE tablete + najbolja DHA OMEGA-3

Povećane potrebe za određenim nutrijentima tijekom trudnoće teško je nadoknaditi samo iz hrane. Pregnacare linija proizvoda za trudnice i mlade mame je pažljivo formulirana kako bi osigurala neophodnu nutritivnu potporu za Vas i vašu bebu.
U Pregnacare prenatal proizvode žene imaju najviše povjerenja i najprodavanija su linija proizvoda za buduće majke, trudnice i dojilje. Sudija objavljena u British Journal of Nutrition je potvrdila da uzimanje Pregnacare Original tableta koristi zdravlju trudnica i njihovih beba.

Pregnacare Plus Omega-3 tablete sadrže 10 mcg vitamina D, folnu kiselinu i još 17 vitamina i minerala važnih za razvoj ploda i zdravlje majke. U pakiranju se nalazi i 28 kapsula najboljeg, molekularno destiliranog, norveškog ribljeg ulja s 300 mg DHA masne kiseline. Pregnacare Plus ne sadrži riblje ulje iz tune, morskog psa, iglana ili sabljarke. Američka FSA savjetuje trudnicama i ženama koje namjeravaju ostati trudne da izbjegavaju te vrste riba. Unos dokosaheksaenske kiseline (DHA) tijekom trudnoće i dojenja pridonosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi.  

Sadrži farmaceutski čistu, višestruko koncentriranu DHA omegu-3. U svega 600 mg ribljeg ulja nalazi se 300 mg DHA i svega 60 mg EPA. Inferiorni proizvodi sadrže svega 200 mg DHA (neki čak i manje) i 80 mg EPA što navodi na slabu pročišćenost ulja i korištenje jeftinih sirovina.

Istraživanja sve više ukazuju na važnost uzimanja esencijalnih masnih kiselina u vrijeme trudnoće, naročito DHA. Važno je pri tome uzimati potpuno čisto, molekularno destilirano ulje koje ne sadrži vitamin A i ima višestruko koncentriranu DHA omega-3 masnu kiselinu. Uzimanje DHA omega-3 doprinosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi.

Pregnacare Plus Omega-3 možete početi uzimati u bilo koje vrijeme trudnoće, no što prije to bolje. Pregnacare tablete mogu se uzimati koliko god dugo je to potrebno. Za mnoge korisne savjete vezane uz trudnoću i dojenje prolistajte ili besplatno skinite brošuru A-Ž vodič kroz trudnoću i prehranu.

 

Prikaži više +