Proxeed Plus® Vitamini i dodaci prehrani

Šifra: 23654789654

59,52 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 44 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Proxeed Plus® je jedinstveni dijetetski dodatak prehrani koji se koristi po preporuci lijecnika za povecanje plodnosti muškaraca u kojih su potvrdene odredene promjene spermiograma. Proxeed Plus® je jedini, kompletan i multifunkcionalan dijetetski dodatak prehrani dizajniran za poboljšanje kvalitete spermija i povecanje mogucnosti oplodnje.

Sastojci: L-karnitin, acetil-L-karnitin, fruktoza, limunska kiselina, selen, koenzim Q10, vitamin C, cink, folna kiselina i vitamin B12. Svojim sinergistickim djelovanjem sastojaka koji imaju klinicki dokazanu ulogu u reproduktivnom zdravlju muškaraca.

Proxeed Plus®:

Poboljšava sazrijevanje i funkciju spermija
Poboljšava i štiti metabolizam potreban za omogucavanje energije spermija
Štiti spermije od oksidativnog stresa
Štiti spermije od procesa apoptoze

Jedinstvena patentirana formulacija

Proxeed® Plus zbog svoga jedinstvenog sastava te potrebnih visokih doza ključnih sastojaka (jedna vrećica praha sadrži čak 1000 mg L-karnitina te 500 mg acetil-L-karnitina)već je godinama proizvod izbora u svijetu kada je u pitanju fertilnost te briga o začeću.

Sve faze razvoja spermija iznimno su važne, što je Proxeed® Plus prepoznao zahvaljujući metaboličkom pristupuzdravlju muškaraca.

Uravnotežene doze te pravi omjer ključnih nutrijenata i vitamina podupiru prirodne metaboličke procese važne za fertilnost i reprodukciju.

Količine sastojaka presudne su za dobru pokretljivost!

L-karnitin:

L-karnitin je derivat esencijalnih aminokiselina lizina i metionina. Zadužen je za transport dugih lanaca masnih kiselina do mitohondrija, u kojima se odvija stanično disanje i oslobađa energija potrebna za funkcije svih stanica, pa tako i spermija.

Većina ljudi prehranom unosi 50-200 mg L-karnitina. Njegovu iskoristivost povećavaju C vitamin te vitamini B kompleksa.

Acetil-L-karnitin:

Acetilirani je oblik L-karnitina te stoga također sudjeluje u procesu oslobađanja energije u stanici.

Koenzim Q10:

Koenzim Q10 djeluje kao antioksidans te također sudjeluje u složenom procesu oslobađanja energije u stanici. Ljudsko tijelo stvara konezim Q10, međutim, starenjem se ta sposobnost smanjuje. Također, unosimo ga i hranom, a najzastupljeniji je u mesu i ribi.

Vitamin C:

Vitamina C je nutrijent sa snažnim imunomodulatornim djelovanjem koji naš organizam ne može sam proizvesti, pa ga je nužno unositi hranom. Snažan je antioksidans, a između ostalog, pretvara folnu kiselinu u njezin aktivni oblik.

Cink:

Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji te održavanju normalne razine testosterona u krvi. Uz to je i snažan antioksidans.

Folna kiselina:

Folna kiselina je važna za rast i dijeljenje stanica te za sintezu građevnih jedinica molekule DNK.

Vitamin B12:

Vitamin B12 sudjeluje u mnogim procesima u organizmu zajedno s folnom kiselinom, uključujući sintezu građevnih jedinica molekule DNK.

Selen:

Selen je važan jer doprinosi normalnoj spermatogenezi. Osim toga, ima i antioksidativna svojstva, a sudjeluje i u obrani stanice.

Fruktoza:

Fruktoza je važan sastojak sjemene tekućine te je neophodna za prehranu spermija.

Nacin primjene: Uzima se po 1 vrecica 2 puta dnevno prije jela. Sadržaj vrecice se miješa s vodom ili sokom. Pakiranje sadrži 30 vrecica. Preporucuje se uzimati Proxeed Plus® u razdoblju od najmanje 6 mjeseci.

Prikaži više +