Kolagen Boost 500 ml Koža i kosa

Šifra: 1514854695056122036

27,89 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 20 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Kolagen Boost je inovativni, visokoučinkoviti anti-age tekući dodatak prehrani na bazi kolagena s koji djelotvorno pomaže kod: • zdravlja kože • …

 

Kome je namjenjen Kolagen Boost?

Kolagen je najzastupljeniji protein u tijelu i ključni je sastojak svih vezivnih tkiva. Prirodna proizvodnja kolagena u organizmu opada za čak 1% godišnje već nakon navršene 20. godine života, ali naša potreba za njim se povećava s vremenom. Kolagen Boost je namjenjen svima koji žele održati ili popraviti zdravlje i ljepotu svoje kože, kose i noktiju kao i svima koji u ranoj dobi imaju probleme s kožom i aknama. Naša prehrana danas sadrži minimalno kolagena. Kolagen Boost rješava problem deficita kolagena i omogućava da koža, kosa, nokti i zglobovi ostali vitalni.

 

50 ml proizvoda sadrži 10.000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena, 200 mg vitamina C, 100 mg hijaluronske kiseline, 500 mg MSM-a, 50 μg biotina, sve vitamine B kompleksa, folnu kiselinu i cink.

 

Dnevna doza sadrži sve dnevne potrebe odrasle osobe za vitaminom C, svim vitaminima B kompleksa, cinkom, folnom kiselinom, sadrži čak 10 000 mg ribljeg kolagena tipa I i 500 mg MSM-a. Tajna našeg proizvoda je idealni odabir i omjer svih sastojaka koji su spojeni zajedno kako bi apsorpcija kolagena bila što veća. Kolagen Boost je pravo malo postrojenje za proizvodnju kolagena u boci od 500 ml.

 

Ako ste već probali piti druge dodatke prehrani na bazi kolagena i odustali zbog neugodnog okusa, ili se tjerate da pijete kolagen sa začepljenim nosom, sada je pravo vrijeme da vratite kolagen u prehranu. Kolagen Boost ima ugodan okus naranče i narančasto je zlatne boje. Kolagen Boost je razvijan dugo vremena upravo zato što smo željeli razviti super snažnu formulu uz dobar okus proizvoda. Nešto što pijemo svaki dan želimo da bude djelotvorno, ali i ukusno.

 

Prve rezultate možete vidjeti već nakon mjesec dana uzimanja. Svaka osoba ima različitu potrebu za kolagenom ovisno o godinama, prehrambenim i životnim navikama. Kod nekih pojedinaca se efekt vidi jako brzo, a kod drugih je potrebno malo više vremena za vidljive rezultate.

Prikaži više +