Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose kod muškaraca 100 ml Ispadanje kose Ducray

Šifra: 5413654445

420,30 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 42 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Brand: Ducray

Opis proizvoda:

Produžava život vlasi, usporava ispadanje kose. Ispitano pod dermatološkom kontrolom. 
Kronično ispadanje kose kod muškaraca uglavnom je hormonski uzrokovano i nasljedno. Ovo progresivno ispadanje kose praćeno je skraćivanjem životnog ciklusa vlasi i njihovom minijaturizacijom. Početak ispadanja kose može se javiti u raznim životnim dobima, ali uvijek se preporučuju brza reakcija i primjena prilagođenih proizvoda, kako bi se taj proces usporio.

Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce sadrži kombinaciju inovativnih patentiranih djelatnih sastojaka, koji djeluju protiv procesa povezanih s trajnim ispadanjem kose:
- Peptidoxyl-4 stimulira mikrocirkulaciju vlasišta i poomaže opskrbu elementima potrebnima za stanični metabolizam.
- Monolaurin smanjuje aktivnost enzima prepoznatog kao jednog od glavnih čimbenika u ispadanju kose.
- sinergističa i patentirana kombinacija peptidoxyla-4 i monolaurina produžava rast vlasi; pomaže regulirati signal koji igra veliku ulogu u regeneraciji stanica folikula vlasi. Tako Neoptide Men produžava život vlasi: ispadanje kose time je obuzdano.

Njegova lagana tekstura osigurava optimalnu apsorpciju, bez mašćenja kose. Već od prvih primjena kosa vraća snagu i vitalnost. Ova formula se iznimno dobro podnosi i prikladna je i za najosjetljivija vlasišta.

Uporaba: nanijeti 9 raspršivanja na suho ili vlažno vlasište jednom dnevno, usredotočivši se uglavnom na vrh glave (područje ćelavljenja). Umasirati temeljito za bolje upijanje losiona. Ne ispirati. Ne prati kosu 2 sata nakon primjene proizvoda. Za vidljive učinke potreban je najmanje tromjesečni tretman. Jedna bočica dovoljna je za 3 mjeseca upotrebe. Za maksimalan učinak preporučamo prati kosu s Anaphase šamponom.

Posebne mjere opreza:
Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima.

Veličina: 100 ml

Prikaži više +