Thymuskin Forte serum-gel 100ml Ispadanje kose Thymuskin

Šifra: 00092135

84,82 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 63 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Thymuskin

Opis proizvoda:

Thymuskin® FORTE serum-gel

  • posebna formula protiv vrlo jakog ispadanja kose, kod oštećenog i iritiranog vlasišta, te prorijeđene kose
  • dvostruka koncentracija djelatnih tvari u odnosu na klasičnu liniju proizvoda
  • Thymuskin® FORTE serum-gel za intenzivno poticanje rasta kose aplicira se pomoću pipete što olakšava doziranje i pospješuje učinkovitost
  • savjetuje se svakodnevna primjena kombinacije preparata

 

Thymuskin® FORTE terapijska linija rezultat je dvadesetpetogodišnjeg iskustva u proizvodnji i primjeni Thymuskina®. Preparati iz ove linije sadrže dvostruku koncentraciju kompleksa djelatnih tvari. Uz to, receptura sadrži tenzide najnovije generacije – vrlo blage i pH neutralne čistače. Izabrane sirovine pospješuju raščešljavanje kose i daju joj poseban sjaj. Pakiranje omogućuje učinkovito i ekonomično doziranje.

 

Thymuskin® FORTE serum za intenzivno poticanje rasta kose je terapijski preparat iznimne kakvoće, učinkovit i kod vrlo jakog, hereditarnog gubitka kose. Sadrži isključivo pomno odabrane sastojke vrhunske kvalitete i visoke koncentracije. Vrlo snažno djeluje na poboljšanje strukture kose. Ispadanje kose će se postepeno smanjiti, a aktivirat će se rast novih vlasi.

Thymuskin® se RAVNOMJERNO nanosi na oprano vlasište – razdijelite kosu na više mjesta (otprilike 5) kako biste bili sigurni da ste ravnomjerno nanijeli preparat. Na svaki razdjeljak nanesite preparat punktualno na 4 do 5 točaka, a pri tome pazite da ne nanesete preveliku količinu kako biste izbjegli kapanje ili curenje s vlasišta. Za tu svrhu koristite pipetu, a kod preparata bez aplikatora, preparat dozirati laganim pritiskom na bočicu. Umasirajte preparat kako bi se u potpunosti upio u vlasište. Zatim se počešljajte na željeni način. Preparat se ne ispire.

Pakiranje: 100ml

Prikaži više +