Thymuskin med serum-gel 200ml Ispadanje kose Thymuskin

Šifra: 059183

106,56 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 80 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Thymuskin

Opis proizvoda:

Thymuskin® MED serum

  • posebna formula protiv jakog ispadanja kose, te za vrlo osjetljivu kosu i vlasište (sadrži više od 25% biološki aktivnog kompleksa tvari)
  • namijenjen primjeni na suhom ili seborojičkom vlasištu, kod duge kose, te na područjima već zahvaćenima vidljivim gubitkom kose (ne starijim od 3 godine)
  • Hair Treatment Serum-Gel – gel s aplikatorom za poticanje rasta kose
  • savjetuje se svakodnevna primjena kombinacije preparata


Thymuskin® med serum-gel za poticanje rasta kose: Kod već vidljivog gubitka kose, te kod seborojičkog vlasišta treba primijeniti Thymuskin® med serum-gel za poticanje rasta kose. Zahvaljujući posebno visokoj koncentraciji djelatnih tvari i posebnom načinu proizvodnje brzo postiže učinak normalizacije stanja kose i vlasišta bez ikakvih nuspojava.

Thymuskin® serum-gel se RAVNOMJERNO nanosi na oprano vlasište – razdijelite kosu na više mjesta (otprilike 5) kako biste bili sigurni da ste ravnomjerno nanijeli preparat. Na svaki razdjeljak nanesite preparat punktualno na 4 do 5 točaka, a pri tome pazite da ne nanesete preveliku količinu kako biste izbjegli kapanje ili curenje s vlasišta. Za tu svrhu koristite pipetu, a kod preparata bez aplikatora, preparat dozirati laganim pritiskom na bočicu. Umasirajte preparat kako bi se u potpunosti upio u vlasište. Zatim se počešljajte na željeni način. Preparat se ne ispire.

Pakiranje: 200ml

Prikaži više +