BLITHE Energy Yellow Citrus & Honey Tekući Piling 200ml Maske, ulja i ampule BLITHE

Šifra: 0006532

310,00 kn 263,50 kn Vaša ušteda: 46,50 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 26 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: BLITHE

Opis proizvoda:

Inovacija u maskama, tekući tretman za lice kojim se umije koža lica i ostavi djelovati 30 sekundi te se ispere vodom. Koža je mekša, glatka i blistava u samo 30 sekundi.

Tekuće maske predstavljaju revoluciju u korištenju maski,  kućni Spa tretman za koji je potrebno izdvojiti svega 30 sekundi.  Maska je idealna za korištenje u vrijeme tuširanja te omogućuje brzi tretman lica, primjerice ujutro prije posla kada gotovo nitko nema vremena za klasičnu masku od 20 minuta.

Kako djeluje: Koncentrirana mješavina mliječne kiseline i botaničkih ekstrakata u svakoj “splash” maski radi na zaglađivanju kože i njezinoj blistavosti. Yellow Citrus and Honey je formulirana ekstraktima citrusa i meda koji pomažu ujednačiti ten dajući koži mladenački sjaj. Umivanje i potom utapkavanje maske omogućuje brzu apsorpciju.

Kome odgovara: normalnoj, kombiniranoj,suhoj i osjetljivoj koži.

Rješenje za: neujednačeni ten i umornu, sivkastu kožu.

NE SADRŽI: parabene, sulfate, ftalate

Način korištenja:

Preporučamo uporabu tijekom tuširanja. Pola čepa napunite tekućinom i utapkajte u lice izbjegavajući područje oko očiju. Nakon 30 sekundi isperite vodom. Nakon tuširanja na lice nanesite uobičajene korake njege.

Drugi način korištenja je da tekuću masku količine jednog čepa razrijedite sa 700ml vode u čistoj posudi. Promiješajte prstima i umijte lice.

Maska se može koristiti i na način da se natopi vatica ili gaza te da se nanese na kožu lica, primjerice na nos, čelo i obraze te ostavi djelovati 1 do 2 minute.

Stavite jedan čep proizvoda u kupku  kako bi omekšali kožu cijelog tijela.

Sadržaj bočice dovoljan je za 30 korištenja.

Upozorenje: sadrži alpha hydroxy acid (AHA) koja može pojačati osjetljivost kože na sunce.  Dok koristite ovaj proizvod preporučujemo da koristite zaštitni faktor ili se ne izlažite suncu.

Samo za vanjsku uporabu.

Izbjegavajte dodir s očima.

Držite izvan dječjeg dohvata.

Prikaži više +