BLITHE Tundra Chaga Pressed Serum 50ml Maske, ulja i ampule BLITHE

Šifra: 000963

350,00 kn 297,50 kn Vaša ušteda: 52,50 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 29 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Brand: BLITHE

Opis proizvoda:

Inovativni proizvod korejske kozmetike i trenutno hit proizvod u Koreji, hibrid seruma i hidratantne kreme. Sadrži 60% ekstrakta gljive Chaga.

Moderna istraživanja pokazala su da je chaga puna dragocjenih bioloških aktivnih tvari, od kojih neke ne sadrži niti jedna druga biljka

U njenom sastavu nalaze se fenolni spojevi, melanini, triterpenoidi i betulinska kiselina.
Chaga (čaga) sadrži vrlo visoke antioksidativne vrijednosti (snažniji je antioksidans od aronije ili goji bobica). Chaga zauzima prvo mjesto na ljestvici ORAC, koja mjeri razinu antioksidansa u namirnicama.

Ovaj serum-krema, pripravljen je inovativnom metodom hlađenja umjesto uobičajenog zagrijavanja, kako bi bile sačuvane hranjive vrijednosti chage, u kombinaciji sa mješavinom fermentiranih ulja, maslinovim i arganovim.

Ovaj serum intenzivno hrani i hidratizira kožu bez da ostavlja masnoće ili osjećaja težine na koži. Izuzetno ugodan,upija se nakon jedne minute u kožu.

Prikladan je za zreliju kožu, suhu ili dehidriranu. Serum umanjuje vidljive znakove starenja i oživljava umornu, beživotnu kožu bez sjaja. Ujednačuje ten.

Ne sadrži parabene, mineralna ulja, sintetičke boje ili mirise.

Prikaži više +