Hedrin Once Spray Gel 100ml Uši i gnjide

Šifra: 31551454441515684

106,06 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 10 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

Odstranjuje uši i gnjide u nanošenju od 15 minuta.

Hedrin Once tekući gel bezbojna je tekućina koja je vrlo djelotvorna protiv ušiju i gnjida. Djeluje tako što izaziva fizičko gušenje ušiju, a sadržava i Penetrol® koji olakšava prodiranje gela u gnjide i na taj ih način uništava. Hedrin Once tekući gel je djelotvoran pri samo jednom nanošenju. Uši neće razviti otpornost na Hedrin Once tekući gel. Tekući gel namijenjen je odstranjivanju uši i gnjida, za odrasle i djecu stariju od 6 mjeseci.

Aktivna tvar: 4% Dimetikon + dodan Penetrol® za učinkovito odstranjivanje gnjida

Uporaba: Ramena prekrijete ručnikom. Dobro protresite bočicu prije svake uporabe. Nanesite dovoljnu količinu Hedrin Once gela ravnomjerno na suhu kosu, kako biste potpuno prekrili tjeme i kosu te kosu natopili sredstvom. Ostavite gel na kosi najmanje 15 minuta (ili dulje, ako želite). Prije nego što navlažite kosu, nanesite šampon izravno na površinu kose natopljene gelom. Temeljito našamponirajte kosu, a zatim je isperite vodom.

MJERE OPREZA: Nemojte upotrebljavati proizvod ako ste alergični na bilo koji od navedenih sastojaka i na oštećenoj koži. Nije vjerojatno da će bilo koji od sastojaka Hedrin Once tekućeg gela izazvati bilo kakva neželjena djelovanja u trudnoći ili dojenju.

Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na temperaturi do 25°C u izvornom pakiranju. Samo za vanjsku uporabu.

Veličina: 100 ml

Prikaži više +