Dermalogica Biolumin-C serum 59 ml Bore i anti age njega Dermalogica

Šifra: 64643545435

165,00 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 124 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Dermalogica

Opis proizvoda:

Serum s visokostabilnim vitaminom C jača prirodni obrambeni sustav kože pa ona postaje svjetlija, zaglađenija, čvršća. Moderna biotehnologija osigurava ultrastablni vitamin C koji u sinergiji s palmitoil tripeptidom-5 uvelike pridonosi smanjenju dehidracijskih linija i bora.

Upute za korištenje

Istisnite nekoliko kapi i zagladite preko očišćenog lica i vrata ujutro i uvečer, nakon toniranja i prije hidratacije kože.

Opis djelovanja

Visokoučinkoviti serum s vitaminom C koji jača prirodnu obranu kože čineći je svjetlijom, čvršćom, blistavom. Moderna biotehnologija osigurava ultrastabilni vitamin C, koji u sinergiji s palmitoil tripeptidom-5 vidljivo smanjuje dehidracijske linije i bore. Napredna tehnologija povećava iskoristivost vitamina C u stanicama kože – i omogućuje učinkovitiju obranu. Zbog toga je njegova formula superiorna ostalim proizvodima s vitaminom C, uključujući one s višim koncentracijama. BioLumin serum sadrži i aktivne sastojke poput mliječne kiseline koja ubrzava staničnu izmjenu, ekstrakt cvijeta japanskog bagrema koji koži vraća ravnotežu nakon oksidativnog stresa, te ulje chia sjemenki za hidrataciju i antioksidativnu zaštitu.

Dobrobiti:
• Nježno eksfolira i ujednačava boju kože.
• Smanjuje dehidracijske linije i bore.
• Prevenira i popravlja štetu od slobodnih radikala.

Bonus savjet:
• Koristite ujutro i prije spavanja kako biste učvrstili koži, smanjili izražajnost bora i pomogli koži da se obrani od oksidativnog stresa.

Prikaži više +