NeoStrata Skin Active Antioxidant Defense Serum za lice 30ml Bore i anti age njega

Šifra: 061

327,78 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 32 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

Pomaže koži u obrani od oksidativnog stresa, vodećeg uzroka starenja kože, koji je rezultat izloženosti UV zračenju, stresu i štetnim čimbenicima iz okoliša.

 

SynerG Formula 8.0: maltobionička kiselina, glukonolakton, limunska kiselina, kulture stanica lista jorgovana, ekstrakt sjemenki grožđa, EGCG ekstrakt zelenog čaja, vitamini C i E.

Ova koncentrirana SynerG 8.0 formula sadrži 8 snažnih antioksidansa i dizajnirana je kako bi kožu zaštitila od oksidativnog stresa i preranog starenja.
Patentirane bioničke i polihidroksi kiseline vežu metale koji potiču oksidaciju (npr. željezo) i djeluju preventivno na stanična oštećenja uzrokovana izlaganjem suncu.
Snažna kombinacija limunske kiseline, jorgovana, zelenog čaja i ekstrakta sjemenki grožđa sorte Chardonnay djeluje sinergistički kako bi neutralizirala pet različitih tipova slobodnih radikala i pomogla zaštiti DNK, lipida i staničnoj membrani stanica kože. Ekstrakt zelenog čaja kao izvrstan izvor EGCG (epigalokatehin galata) smanjuje znakove nadraženosti kože.
Svakodnevna antiaging rutina ojačana je upotrebom ovog snažnog, koncentriranog seruma osmišljenog za zaštitu od fotostarenja izazvanog oksidacijom.

Uporaba: Vrhovima prstiju nježno nanijeti serum na očišćeno lice. Serum se može nanijeti na cijelo područje lica i vrata ili samo na manje regije. Nježno umasirati u kožu. Može se upotrebljavati samostalno ili prije hidratantne kreme i proizvoda za zaštitu kože od sunca.

Veličina: 30 ml 

Prikaži više +