Endocare Expert Drops Firming protocol 2x10ml Lice Endocare

Šifra: 23959

32,68 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 24 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Endocare

Opis proizvoda:

Dnevni i noćni protokol za svakodnevnu upotrebu sa serumskom teksturom, kombinacijom aktivnih sastojaka i patentiranom tehnologijom tvrtke Cantabria Labs za čvršću i glatku kožu.

Firming serum je dnevni tretman s kombinacijom aktivnih sastojaka, SCA® i Collagen Boost kompleksom koji dubinski regenerira i učvršćuje kožu, pružajući svježinu i glatkoću.

Soft Peel serum je noćni tretman koji sadrži retinol i sinergiju aktivnih sastojaka koji čine dvostruki, kemijski i enzimatski piling, koji djeluju na obnavljanje stanica i restrukturiranje kože. Pruža ujednačeniju teksturu kože, smanjuje bore i poboljšava tonus kože.

Nekomedogen. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

 

Tip kože: svi tipovi kože

Sastav: Firming serum – SCA®, EDAFENCE®, kolagen boost; Soft peel – retinol, Bakuchiol (biljna alternativa retinolu koja je idealna za osjetljivu kožu), enzimatski piling, vitamini B3 i B5

Pakiranje: Firming serum: 1 x 10 ml, Soft Peel: 1 x 10 ml

Način primjene: Nanesite Firming serum ujutro, a Soft Peel navečer na čistu i suhu kožu.

Upozorenje: Protresite prije upotrebe. Prilikom prvih aplikacija normalna je pojava laganog peckanja. Boja proizvoda može varirati zbog visokih koncentracija aktivnih sastojaka, što ne utječe na njegovu učinkovitost. Čuvati na temperaturi ispod 30°C. Tijekom dana preporučuje se korištenje krema sa zaštitnim faktorom.

Prikaži više +