Endocare Expert Drops Hydrating protocol 2x10ml Lice Endocare

Šifra: 945949

32,68 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 24 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Endocare

Opis proizvoda:

Dnevni i noćni protokol za svakodnevnu upotrebu sa serumskom teksturom, kombinacijom aktivnih sastojaka i patentiranom tehnologijom Cantabria Labs za duboku i dugotrajnu hidrataciju.

Hydrating Serum je ekskluzivna formula s hijaluronskom kiselinom za dnevnu upotrebu koja osigurava dugotrajnu hidrataciju i sadrži EDAFENCE® koji jača obranu kože, štiti i popravlja od onečišćenja i drugih vanjskih utjecaja. Za vidno svježu i hidratiziraniju kožu.

Soft Peel serum je noćni tretman koji sadrži retinol i sinergiju aktivnih sastojaka koji čine dvostruki, kemijski i enzimatski piling, koji djeluju na obnavljanje stanica i restrukturiranje kože. Pruža ujednačeniju teksturu kože, smanjuje bore i poboljšava tonus kože.

Nekomedogen. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

 

Tip kože: svi tipovi kože, osobito suha i dehidrirana koža

Sastav: Hydrating serum – hijaluronska kiselina, EDAFENCE®; Soft peel – retinol, Bakuchiol (biljna alternativa retinolu koja je idealna za osjetljivu kožu), enzimatski piling, vitamini B3 i B5

Pakiranje: Hydrating serum: 1 x 10 ml, Soft Peel: 1 x 10 ml

Način primjene: Nanesite Hydrating serum ujutro, a Soft Peel navečer na čistu i suhu kožu.

Upozorenje: Protresite prije upotrebe. Prilikom prvih aplikacija normalna je pojava laganog peckanja. Boja proizvoda može varirati zbog visokih koncentracija aktivnih sastojaka, što ne utječe na njegovu učinkovitost. Čuvati na temperaturi ispod 30°C.

Prikaži više +