ENDOCARE Ferulic Edafence serum 30ml Lice Endocare

Šifra: 23147

488,99 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 48 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Brand: Endocare

Opis proizvoda:

Endocare®-C Ferulic EDAFENCE® je anti-age serum sa snažnom zaštitnom aktivnošću protiv zagađenja i ekološki stresnih čimbenika odgovornih za ubrzavanje procesa starenja kože.

Baziran je na EDAFENCE® ekskluzivnoj tehnologiji, koja koristi biljni ekstrakt iz Deschampsia antarctica, s klinički dokazanom aktivnošću protiv zagađenja. SCA® faktori rasta obnavljaju kožu, stimuliraju proizvodnju kolagena i povećavaju čvrstoću i elastičnost, dok visoka koncentracija čistog stabiliziranog vitamina C i ferulične kiseline stvara snažan antioksidativni štit i posvjetljuje ten kože.

Dermatološki testiran.

Tip kože: za sve tipove kože

Sastav: EDAFENCE® 1%, SCA® 10% (faktori rasta iz pročišćene sekrecije Cryptomphalus aspersa), vitamin C čisti stabiliziran 10%, ferulična kiselina 0,5%

Način primjene: Nanesite 1-2 puta dnevno na kožu lica, vrata i dekoltea. Tijekom dana primjenjujte zaštitu od sunca.Samo za vanjsku upotrebu, izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. U slučaju kontakta, temeljito isprati vodom. Ako dođe do iritacije zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, smanjite učestalost primjene sve dok se koža ne navikne na formulaciju ili suspendira. Operite ruke nakon nanošenja proizvoda. Čuvati ispod 40°C. Boja proizvoda može se s vremenom mijenjati zbog visoke koncentracije sredstava, što ne utječe na učinkovitost.

Pakiranje: 30 ml

Prikaži više +