SVR CLAIRIAL krema protiv tamnih mrlja SPF 50+ 50ml Hiperpigmentacija (tamne mrlje) SVR

Šifra: 01231254063213

37,00 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 27 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: SVR

Opis proizvoda:

Clairial krema SPF 50+ reducira i sprječava isticanje postojećih smeđih mrlja (tamne mrlje nastale tijekom trudnoće, mrlje nastale zbog osjetljivosti na svjetlost). Sprječava pojavu smeđih mrlja zbog izloženosti suncu te posebno nakon dermatoloških tretmana (piling, laser i sl.). Clairial SPF 50+ se temelji na dva sustava aktivnih tvari: Lumiwhite i SPF 50+ filtri koji štite od UVA/UVB zraka te od VIDLJIVE SVJETLOSTI koja je po najnovijim znanstvenim otkrićima glavni krivac za pojavu nepravilnih hiperpigmentacija. Kremasta tekstura pogodna je za nanošenje šminke.

Vrlo visoka zaštita kože sklone hiperpigmentacijama od sunca / UVA · UVB · Vidljiva svjetlost/
Novo znanstveno otkriće: vidljiva svjetlost je odgovorna za pojavu smeđih mrlja.
Prvi proizvod 2 u 1 protiv smeđih mrlja i za zaštitu od sunca SPF50+: Visoka UVA i UVB zaštita u kombinaciji s aktivnim sastojkom protiv vidljive svjetlosti.
Potpuna korekcija smeđih mrlje i zaštita od sunca kako bi se spriječili recidivi.

Već postojeće hiperpigmentacije: nanijeti ujutro na pigmentirana područja. Navečer nanijeti Clairial ciljni tretman protiv hiperpigmentacija. Za prevenciju hiperpigmentacija: nanijeti prije izlaganja suncu dovoljnu količinu na izloženu kožu. Ponovite nanošenje. Izbjegavati kontakt s očima.

Prikaži više +