SVR CLAIRIAL serum protiv hiperpigmentacija 30ml Hiperpigmentacija (tamne mrlje) SVR

Šifra: 3210321321032410

39,90 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 29 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: SVR

Opis proizvoda:

Clairial serum sadrži depigmentacijski kompleks koji oponaša palmoplantarnu bjelinu. Odmah po nanošenju ujednačava boju tena te dugotrajno djeluje na hiperpigmentacije. Učinkovito djeluje protiv recidiva te sprječava i ograničava pojavu novih hiperpigmentacija. Formulirano i testirano na svijetloj i tamnoj boji kože. Izuzetno fine, bijele teksture s hidratizirajućim tekućim kristalima, ostavlja kožu mekom i neljepljivom, nježnog mirisa koji ne sadrži alergene. Sadrži depigmentacijski kompleks i 10% vitamina C.

Serum izuzetno fine, bijele teksture s hidratizirajućim tekućim kristalima, ostavlja kožu mekom i neljepljivom, nježnog mirisa koji ne sadrži alergene.
- 8% depigmentacijski kompleks: smanjuje sve vrste hiperpigmentacija te sprečava njihovo ponovno pojavljivanje.
- 2% stabilizirani vitamin C: vraća koži zdravi sjaj i ujednačava boju tena
- Hijaluronska kiselina velike molekularne težine: vlaži
- Soft fokus bio-snow: odmah kamuflira i optički ublažava tamne mrlje i nepravilnosti

Nanesite ujutro i/ ili navečer prije nanošenja kreme. Držite uspravno tubu i lagano otpustite 4 doze seruma. Za sve tipove kože, čak i osjetljivu kožu. Za lice, dekolte i ruke. Izbjegavajte područje oko očiju. Izbjegavajte izlaganje suncu. U slučaju da se izlažete suncu zaštitite svoju kožu s Clairial SPF50+ kremom. Ne koristite na oštećenoj koži.

Prikaži više +