HORMETA Hormegold Božićni poklon set Lice HORMETA

Šifra: 85212369852

1.954,00 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 195 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: HORMETA

Opis proizvoda:

HORMETA BOŽIĆNI POKLON SET sadrži:

1. HORMETA HORME TM GOLD – OBNAVLJAJUĆI SERUM, bočica s kapaljkom 30 ml, - Izuzetni anti-age koncentrat namijenjen zreloj i /ili vrlo suhoj koži pomaže nadoknaditi nedos-tatak lipida, jača strukturu kože, minimizira gubitak volumena te se bori protiv bora. Koža zadržava čvrstoću i elastičnost, linije lica su redefinirane.
Precizna formula, koja uključuje mondo trave, ekstrakt božura i lipidure®, kombinaciju hija-luronske kiseline i zlatnog pudera u kombinaciji s HORMETA specifičnim kompleksom ele-menata u tragovima.
Nepravilnosti su izglađene i koža je obnovljena. Dobro hidrirana, koža postaje čvršća i otpor-nija te se osjećate ugodnije. Jedinstveni serum s finim česticama zlatnog pudera koji se upija u kožu daje joj blistavi izgled.

2. HORMETA HORME TM GOLD - OBNAVLJAJUĆA KREMA za zrelu i/ili jako suhu kožu nadoknađuje nedostatak lipida te koži vraća volumen i pruža joj osjećaj ugode. Bogata lipidima i ceramidima, morskim kolagenom, kompleksom multivitamina, ekstraktom kvasca i zlatnim puderom u kombinaciji s Hormeta kompleksom specifičnih elemenata u tragovima, potpuno hidratizira, hrani i štiti, koža je čvršća i elastična. Znakovi starenja su reducirani, koža je mekša i gušća, a bore su popunjene.


3. HORMETA HORME TM FLASH – ZLATNA MASKA, posudica, 15 ml - Proizvod koji zaglađuje i osvjetljava vašu kožu te uklanja znakove umora.
Dragocjena formula: zlatna prašina, energizirajući kompleks i provitamin B5 u kombinaciji s Hormeta kompleksom specifičnih elemenata u tragovima.
Instant rezultat. Koža je zaglađena, mekana i sjajna.

 

Prikaži više +