EUCERIN Volume Filler krema za oko očiju 15ml Koža oko očiju Eucerin

Šifra: 00093545

196,33 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 19 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: Eucerin

Opis proizvoda:

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift krema za njegu osjetljivog područja oko očiju

Krema za vraćanje volumena za područje oko očiju sa zaštitnim faktorom SPF 15 za sve tipove kože

Njega područja oko očiju za vraćanje volumena, pogodno za sve tipove kože. Sadrži zaštitni faktor 15 s UVA filtrom za zaštitu osjetljivog područja oko očiju. Oftalmološki testirano. Pogodno i za korisnike kontaktnih leća.

SVOJSTVA

oftalmološki testirano, pogodno za korisnike kontaktnih leća, izvrsna podloga za šminku, zaštitni faktor SPF 15, UVA i UVB zaštita, unperfumed

KLJUČNI SASTOJCI

HIJALURONSKA KISELINA (DUGO I KRATKO LANČANA)

GLICIN-SAPONIN

KAKO DJELUJU ZAJEDNO

SVI SASTOJCI

Eucerin Volume-Filler krema za njegu osjetljivog područja oko očiju za sve tipove kože djeluje na bore i opuštanje koje uzrokuje smanjenje volumena kože posebno u osjetljivom području oko očiju. Uz tri aktivna sastojka koji prodiru u specifične slojeve kože, ova klinički testirana formula pomaže u ponovnom definiranju i učvršćivanju kože na području oko očiju.

Prirodni magnolol povećava veličinu i broj stanica koje osiguravaju volumen*, dok oligopeptidi jačaju kolagensku mrežu i potiču obnavljanje kolagena* kako bi spriječili nastajanje novih bora. U međuvremenu, hijaluronska kiselina djeluje na površini kože, poboljšava razinu zadržavanja vlažnosti i pomaže zaglađivanju bora nastalih zbog suhe kože na području oko očiju. Sadrži zaštitni faktor  SPF 15 s UVA filtrom za zaštitu protiv fotoinduciranog starenja. Oftalmološki testirano, nije komedogeno i ne sadržava mirise ni alkohole.

Prikaži više +