Lierac Lift Integral zaglađujući serum 30 ml Lice LIERAC

Šifra: 5841236987

618,98 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 61 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: LIERAC

Opis proizvoda:

Lift Integral inovativna je Lierac anti-age linija s učinkom face liftinga injekcijama. Nastala je kao kombinacija estetskih zahvata koji se primjenjuju tijekom faceliftinga i injekcija, a djelujte tako da vraća čvrstoću opuštenim dijelovima kože, popunjava udubljenja, opuštena područja na koži, popravlja konture i obnavlja dinamiku lica te zaglađuje bore.

Nastala je u suradnji Lierac laboratorija s dr. Sylvie Poignonec, estetskom kirurginjom s 25-godišnjim iskustvom u znamenitoj francuskoj Pitié-Salpêtrière Hospital.

Starenjem se smanjuje prirodni proces sinteze u koži, gubi se napetost i čvrstoća kože. Lierac laboratoriji tome su doskočili jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka s učinkom zaglađivanja kože.

ekstrakt mahagonija: potiče sintezu kolagena tipa XVIII u svim slojevima kože i ima učinak liftinga

ekstrakt ljubičastog tulipana: potiče sintezu 30 osnovnih proteina u koži i popunjava prazna područja

hyalu-3 koncentrat djeluje na tri razine: trenutno, s odgođenim anti-age učinkom te s dugotrajnim učinkom zaglađene kože

Rezultat: Koža je čvrsta, konture lica zategnute i preoblikovane, vraćen volumen, bore smanjene. Obnovljena je dinamika lica.

Aktivna tekstura ima trenutni učvršćujući učinak.

Očaravajući miris: nježne note divlje borovnice, sandalovine, frezije i jasmina.

Dubinski aktivira i obnavlja dinamiku lica te intenzivno potiče vraćanje elastičnosti i čvrstoće koži zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka : ekstrakt mahagonija i ljubičastog tulipana, Hyalu-3 koncentrat i učvršćujući peptidi za pojačano anti-age djelovanje. Nanosi se ujutro i navečer, izbjegavajući područje oko očiju, samostalno ili ispod uobičajene kreme za lice; za sve tipove kože.Samo za vanjsku upotrebu

 

Prikaži više +