SVR [B3] HIDRATANTNA ESENCIJA 150ML Lice SVR

Šifra: 564065406758904560

26,28 € (198,01 kn)
1 EUR = 7,53450 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 19 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: SVR

Opis proizvoda:

Sadrži visoku koncentraciju vitamina B3 koji umiruje, zaglađuje i hidratizira kožu tijekom 24 sata. Koža je podatna i spremna za apsorpciju aktivnih sastojaka iz sljedećih koraka njege (serum, krema…). Iz dana u dan kvaliteta kože se poboljšava, koža je ojačana, a znakovi starenja se smanjuju. Kombinacija 2 hijaluronske kiseline dugotrajno obnavlja nivo vode u koži.

Namjena: osjetljiva, dehidrirana koža, osjećaj nelagode, bore.

Sadrži:

- 2% vitamina B3 – niacinamid – jača i obnavlja kožnu barijeru

- 2 vrste hijaluronske kiseline (visoke i srednje molekularne mase) – intenzivno hidratiziraju i popunjavaju dehidriranu kožu

SVR [B3] HIDRATANTNA ESENCIJA
Obnavlja, hidratizira, popunjava!
Sadrži visoku koncentraciju vitamina B3 koji umiruje, zaglađuje i hidratizira kožu tijekom 24 sata. Koža je podatna i spremna za apsorpciju aktivnih sastojaka iz sljedećih koraka njege (serum, krema…). Iz dana u dan kvaliteta kože se poboljšava, koža je ojačana.
Sadrži visoku koncentraciju vitamina B3 koji umiruje i jača kožu. Kombinacija 2 hijaluronske kiseline dugotrajno obnavlja nivo vode u koži. Napetost i nelagoda odmah se smanjuju. Iz dana u dan, koža postaje podatna, a znakovi starenja se smanjuju.

Sadrži:
- 2% vitamina B3 – niacinamid – jača i obnavlja kožnu barijeru
- 2 vrste hijaluronske kiseline (visoke i srednje molekularne mase) – intenzivno hidratiziraju i popunjavaju dehidriranu kožu

Nanijeti ujutro i navečer na čistu kožu, ispod seruma ili proizvoda za njegu kože, pomoću blazinice ili na dlanu.

Prikaži više +