SVR [C20]BIOTIC SET Lice SVR

Šifra: 2145201456201456201

52,82 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 39 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: SVR

Opis proizvoda:

SVR [C20] BIOTIC obnavljajuća krema 50 ml:

Onečišćenje, UV zračenje, stres, duhan i mnogi drugi stvaraju oksidativni stres i dovode do preranog starenja stanica. Ovaj fenomen slabi kožu na sve tri razine: mikrobioti, epidermisu i dermisu.

Rezultati: produbljuju se bore, pojavljuju se tamne mrlje, koža postaje umorna i gubi sjaj.

Kako možemo ispraviti ove znakove? SVR je rigorozno odabrao četiri aktivne tvari, od kojih svaka ima bitnu korist za kožu:

Ako je mikrobiota kože neuravnotežena, starenje kože se ubrzava. Stoga ga treba zaštititi. SVR koristi PASTERIZIRANE PROBIOTIKE za jačanje barijere kože. Odabrali smo ove posebne sojeve jer proces pasterizacije osigurava da zadrže svoja probiotička svojstva, koja jačaju i štite kožnu barijeru te je hidratiziraju. Koža je bolje opremljena za suočavanje sa svakodnevnim vanjskim agresorima.

Budući da se proizvodnja hijaluronske kiseline smanjuje nakon 25. godine života, naš tim za istraživanje i razvoj također je odabrao korištenje HIJALURONSKE KISELINE S NISKOM MOLEKULARNOM TEŽINOM. Njegov acetilirani oblik zaglađuje bore i fine linije dok hidratizira kožu. Vitamin C je bitan za kožu, ali ga naše tijelo ne proizvodi prirodno. U svom čistom obliku je nestabilan i s vremenom oksidira, gubeći svoja svojstva. Naš tim za istraživanje i razvoj stoga je odlučio koristiti 20% koncentraciju PARA STABILIZIRANOG VITAMINA C. Koža je zaštićena od slobodnih radikala. Ujednačeniji je ten, čvršća i manje umorna koža. Ten je blistav - ključ za obnovljenu kožu.

Tekstura je obogaćena zrncima vitamina E koji se trenutno upijaju u kožu i oslobađaju svoja antioksidativna svojstva. Koža je vidljivo blistavija i obnovljena. Osim toga, prirodna je i može se reciklirati! Formula sadrži 85% sastojaka prirodnog podrijetla i pakirana je u staklenu posudu. To olakšava korištenje i recikliranje!

SVR [B3] HYDRA SERUM 10 ml:

Kako starenje kože nije ograničeno na bore, SVR podržava kožu u cijelosti. Znate li koliko žena kaže da su zabrinute zbog nelagode na koži, kao i bora i finih linija? Još uvijek previše!

Vitamin B3, koji se naziva i niacinamid, vodeći je multikorektivni aktivni sastojak koji jača i obnavlja kožnu barijeru. Koncentrirani SVR iznosi 5% za popravak oštećene kože. U kombinaciji s 3 hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina (srednje, visoke i vrlo visoke), vitamin B3 intenzivno hidratizira, jača i puni dehidriranu kožu.

Njegova minimalistička formula koja sadrži samo 12 sastojaka i nema mirisa posebno je dizajnirana za osjetljivu kožu. Ima li drugih pogodnosti? Sadrži 91% sastojaka prirodnog podrijetla zaštićenih u staklenoj bočici koja se može reciklirati.

 

SVR [C20] BIOTIC obnavljajuća krema 50 ml:

Bez sjaja, umoran ten, neujednačenost kože, bore.
Regenerirajte svoju kožu zahvaljujući kombinaciji 3 aktivna sastojka bitna za funkcioniranje kože: pasterizirani probiotici, stabilizirani vitamin C i hijaluronska kiselina. A za obnavljanje, otkrivanje blistavosti kože i ujednačavanje tena, stabilizirani vitamin C pojačan je za 20%. Dan za danom koža je glatka, zategnuta, a znakovi umora manje izraženi.
Nakon 28 dana koža je obnovljena, a ten zdravijeg izgleda:
• 31% blistaviji(1)
• 25% ujednačeniji(1)
• 29% čvršća koža(1)
• 11% smanjenje bora i finih linija(2)
• 90% je reklo da im je ten blistaviji i da im je koža jača(3)
• 85% je reklo da im je koža zategnutija, čvršća i glatkija(3)
(1) SAMOPROCJENA – 21 VOLONTER – 28 DANA – DVA PUTA DNEVNA PRIMJENA – PROSJEČNI % PROMJENE (2) DERMATOLOŠKO BODOVANJE – 21 VOLONTER – 28 DANA – DVA PUTA DNEVNA PRIMJENA – PROSJEČNI % PROMJENE (3) SAMOPROCJENA – 21 VOLONTER – 28 DANA – PRIMJENA DVA PUTA DNEVNO – % ZADOVOLJSTVA

SVR [B3] HYDRA SERUM 10 ml:

Osjetljiva dehidrirana koža, nelagoda, bore.
Ovaj serum s visokom koncentracijom vitamina B3 umiruje i jača kožu. Kombinacija 3 hijaluronske kiseline trajno obnavlja zalihe vlage u koži. Zatezanje i nelagoda odmah se smanjuju. Dan za danom koža postaje sve punija, a znakovi starenja nestaju.
3 sata nakon nanošenja: +50% hidratacije*
Nakon 7 dana:
• +37% umirene kože**
• +33% punije kože**
• +28% elastičnije kože**
Nakon 28 dana:
• 82% neugodne kože je obnovljeno***
• 82% osjetljive kože vidi poboljšanje kvalitete kože.****
(1) KORNEOMETRIJA - 12 ŽENA - 24 SATA NAKON 1 PRIMJENE (2) SAMOPROCJENA - 22 ŽENE - 7 DANA - 2 PRIMJENE DANU (3) SAMOPOCJENA - 22 ŽENE - 28 DANA - 2 PRIMJENE DANU

Prikaži više +