SVR [CERA]BIOTIC SET Lice SVR

Šifra: 6320563016201545620

43,53 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 32 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: SVR

Opis proizvoda:

SVR [CERA]BIOTIC obnavljajući filer balzam 50 ml + SVR [C] ANTI-OX SERUM 10 ml + poklon GUA SHA bijeli žad kamen SET

SVR [CERA]BIOTIC obnavljajući filer balzam 50 ml:

Često se brka s dehidracijom, što je stanje kože, suha koža je poseban tip kože, a tanka, osjetljiva koža joj je sklonija. Kada je suha, koži nedostaju lipidi, uključujući ceramide, i više ne može ispravno ispunjavati svoju ulogu zaštitne barijere. Koža postaje propusna za patogene i dehidrira. Rezultati: koža je zategnuta, gubi gipkost i čvrstoću te se pojavljuju bore.

Kako možemo ispraviti ove znakove? SVR je rigorozno odabrao četiri aktivne tvari, od kojih svaka ima bitnu korist za kožu: Ako je mikrobiota kože neuravnotežena, starenje kože se ubrzava. Stoga ga treba zaštititi. SVR koristi PASTERIZIRANE PROBIOTIKE za jačanje barijere kože. Odabrali smo ove posebne sorte jer proces pasterizacije osigurava da zadrže svoja probiotička svojstva, koja jačaju i štite kožnu barijeru te je hidratiziraju. Koža je bolje opremljena za suočavanje sa svakodnevnim vanjskim agresorima.

Budući da se proizvodnja hijaluronske kiseline smanjuje nakon 25. godine života, naš tim za istraživanje i razvoj također je odabrao korištenje HIJALURONSKE KISELINE S NISKOM MOLEKULARNOM TEŽINOM. Njegov acetilirani oblik zaglađuje bore i fine linije dok hidratizira kožu.

Vitamin C je vitalan za kožu, ali ga naše tijelo ne proizvodi prirodno. U svom čistom obliku je nestabilan i s vremenom oksidira, gubeći svoja svojstva. Naš tim za istraživanje i razvoj stoga je odlučio koristiti STABILIZIRANI VITAMIN C. Koža je zaštićena od slobodnih radikala; čvršći je i manje se umara. Ceramidi čine 50% zaštitne barijere kože. SVR je stoga svoju formulu obogatio CERAMIDIMA, lipidima koji su neophodni za jačanje hidrolipidnog filma, obnavljanje barijere kože i popunjavanje bora.

SVR [C] ANTI-OX SERUM 10 ml:

Vitamin C, izvrstan klasik, ali nije tako jednostavan za formuliranje! Čist je s vremenom nestabilan, tj. gubi svoja svojstva i više nije učinkovit. To ćete vidjeti jer postaje smeđe.

Dakle, kako se njegova učinkovitost može maksimalno povećati? SVR je odabrao optimizirani oblik. 20% ovog optimiziranog vitamina C ekvivalentno je 17% čistog vitamina C. Njegova struktura je slična vitaminu C i nudi ista svojstva kao čisti vitamin C, ali je stabilan i učinkovit tijekom vremena. Rezultat: Ampula C puni baterije kože, pruža učinkovit poticaj i štoviše može se čuvati 9 mjeseci nakon otvaranja. Obožavamo!

SVR [CERA]BIOTIC obnavljajući filer balzam 50 ml:
Suhoća, gubitak čvrstoće, bore.
Regenerirajte svoju kožu kombinacijom triju aktivnih tvari koje su neophodne za funkcioniranje kože: pasteriziranih probiotika, stabiliziranog vitamina C i hijaluronske kiseline. Za popunjavanje kože i zaglađivanje bora i finih linija, ovaj hranjivi balzam obogaćen je ceramidima, glavnim lipidima koji čine rožnati sloj kože. Omogućuju kožnoj barijeri zaštitu od vanjskih agresora i održavaju dobru hidrataciju kože. Dan za danom, koža je nahranjena, ispunjena i zaglađena.

SVR [C] ANTI-OX SERUM 10 ml:
Koža bez sjaja, umorna, nesavršenosti, bore.
20% vitamina C optimizirano za blistavu kožu! Ovaj ultra-koncentrirani serum s optimiziranim vitaminom C odmah obnavlja kožu kako bi otkrio blistav ten i smanjio znakove umora.

Prikaži više +