Actinica Losion 80 g Zaštita od sunca Daylong

Šifra: 00094412

29,78 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 22 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Daylong

Opis proizvoda:

Svojstva Actinica losiona

Actinica losion sadržava fotostabilne filtre širokog spektra koji štite kožu od UVA i UVB zraka. Vodootpornost, lako nanošenje, brzo upijanje i hidratantna svojstva proizvoda čine Actinicu pogodnom za svakodnevnu upotrebu. Činjenica da ne sadržava mirise i konvencionalne PEG emulgatore jamči dobru podnošljivost losiona, tako da se može upotrebljavati i na vrlo osjetljivoj koži. Actinica losion obilno nanesite svako jutro prije izlaganja suncu na ona područja kože koja su izložena sunčevoj svjetlosti.

Inovativni raspršivač za doziranje
Za pravilnu zaštitu od sunca iznimno je važno jednakomjerno nanošenje zaštitnog sredstva u količini koja pruža maksimalnu zaštitu. Kako bi pacijenti u visokorizičnoj skupini bili sigurni da su nanijeli dovoljno Actinica losiona, Spirig Pharma AG razvila je inovativni raspršivač za doziranje koji stalno otpušta jednaku količinu sredstva za zaštitu od sunca. Raspršivač ima i praktičnu ulogu, naime, ergonomično oblikovana glava raspršivača osigurava jednostavnost upotrebe i nanošenja, a brtveni mehanizam na raspršivaču minimalizira mogućnost kontaminacije proizvoda mikroorganizmima.

Dodatna zaštita
Osobe kod kojih postoji rizik od oslabljenoga imunološkog sustava trebaju nositi zaštitnu odjeću i izbjegavati izravni kontakt sa sunčevom svjetlosti te uz svakodnevno nanošenje Actinica losiona pridržavati se svih savjeta dermatologa.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Veličina: 80 g 

Prikaži više +