Daylong Cetaphil SUN Sensitive SPF 30 gel-sprej, 150 ml Zaštita od sunca Daylong

Šifra: 0789564738

29,49 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 22 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Daylong

Opis proizvoda:

Daylong Cetaphil SUN pruža visokoučinkovitu, dermatološku zaštitu od sunca za svaki tip kože uključujući kožu alergičnu na sunce i osjetljivu kožu.
Sensitive gel-sprej posebno je dobro podnošljiva zaštita od sunca za vrlo osjetljivu kožu, kožu alergičnu na sunce i kožu sklonu Mallorca aknama. Fotostabilni UV filtri pružaju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, zaštitu stanica od štetnog UV zračenja i sprječavaju starenje kože uzrokovano sunčevim zračenjem. Vitamin E pruža dodatnu njegu. Lagani gel-sprej posebno je prikladan za teško dostupne dijelove tijela ili dijelove tijela prekrivene dlačicama, poput ruku ili nogu, i za sportaše. Brzo se upija, ne ostavlja ljepljiv trag i matira kožu. Prikladan i za masnu kožu.
Iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama.
Otporan na znojenje.
Bez dodatka mirisa, ulja i emulgatora.
Razvijen u suradnji s dermatolozima.
Bez dodatka mirisa.

 

UPOTREBA: 

Opće napomene o primjeni proizvoda za zaštitu od sunca:
Gel-sprej obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima.
Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine gel-spreja znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu.
Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu.
Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

 

UV filtri pružaju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, vitamin E pruža dodatnu njegu.

 

 

Prikaži više +