DAYLONG CETAPHIL SUN SPF 30, losion Zaštita od sunca Daylong

Šifra: 0897856478

27,70 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 20 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Daylong

Opis proizvoda:

Liposomalni losion za zaštitu od sunca.
Daylong Cetaphil SUN pruža visokoučinkovitu, dermatološku zaštitu od sunca za svaki tip kože.
Liposomalni losion lako se i ravnomjerno razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja ljepljiv i mastan trag. Fotostabilni UV filtri pružaju visokoučinkovitu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zraka i djelotvornu zaštitu stanica te na taj način sprječavaju starenje kože uzrokovano sunčevim zračenjem. Aloe vera, sorbitol i vitamin E njeguju kožu i pružaju joj dragocjenu vlagu.
Losion je iznimno vodootporan u slatkim i slanim vodama i otporan na znojenje.
Bez dodatka mirisa.

 

UPOTREBA:

Opće napomene o primjeni proizvoda za zaštitu od sunca:  losion obilno nanijeti otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostaviti da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavati dodir s očima.
Nanositi više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine losiona znatno smanjuje učinak zaštite. Izbjegavati izlaganje podnevnom suncu.
Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Ne izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristiti zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu.
Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

 

AKTIVNI SASTOJCI: 

 Fotostabilni UV filtri pružaju visokoučinkovitu i trenutnu zaštitu od UVA i UVB zraka, Aloe vera, sorbitol i vitamin E njeguju i održavaju vlažnost kože.

Prikaži više +