Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30 50ml Zaštita od sunca Dermalogica

Šifra: 106510651603

53,00 €

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 39 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Dermalogica

Opis proizvoda:

Mineralni filtri za zaštitu od sunca više ne ostavljaju bijeli trag na koži – zahvaljujući inovativnom rješenju iz Dermalogice

Konačno! U laboratorijima Dermalogice smislili su nešto što osviještene žene već dugo priželjkuju – kremu za zaštitu od sunca sa zdravim i hipoalergenim filtrima, koja se razmazuje i upija poput najluksuznijeg fluida. Ako brinemo o zdravlju kože, skloniji smo birati kreme s tzv. mineralnim filtrima. Oni, za razliku od kemijskih sastojaka za zaštitu od sunca, ne izazivaju alergije jer ostaju na površini kože i ondje stvaraju fizičku barijeru koja odbija sunčeve zrake. No biranje ove zdravije opcije dosad je značilo da ćemo plažom hodati s ružnim bijelim mrljama na koži – jer se mineralna zaštita, zbog veličine čestica, ne može upiti.

No više ne moramo birati između estetike i zdravlja jer su stručnjaci iz laboratorija Dermalogice otkrili način kako doskočiti tom problemu. Zahvaljujući inovativnoj formuli, minerali su postali nevidljivi, lako se razmazuju, a krema prodire u kožu i, zahvaljujući posebnim sastojcima, hrani je, umiruje i hidrira.
Krema INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SPF30  primjerena je i za najosjetljiviju kožu, a pruža zaštitu i od UVA I UVB zračenja s faktorom 30, ali i plavog svjetla raznih zaslona, koje je također štetno za kožu.

Krema se bazira na inovativnom pripravku cinkovog oksida, jednog od najučinkovitijih minerala u obrani od sunca, a obogaćena je bioaktivnim kompleksom ljekovitih gljiva koji smanjuje crvenilo i suhoću kože te antioksidansima iz zelenog čaja koji sprečavaju oštećenja na najdubljim razinama.

Prikaži više +