Eucerin SUN Oil Control tinted gel krema svijetla nijansa 50 ml Zaštita od sunca Eucerin

Šifra: 64646354544445

23,03 €
Dodano na listu želja Dodaj na listu želja

Proizvod trenutno nije dostupan. Moguća dostava u roku 2-5 radnih dana. Kontaktirajte nas e-mail [email protected]

Moguća dostava u roku 2-3 tjedna

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 17 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Eucerin

Opis proizvoda:

UV svjetlo je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanih suncem, ali vidljivo svjetlo visoke energije (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnji stres na koži.

Eucerin Sun Gel-Cream Oil Control SPF 50+ je svakodnevna krema za sunčanje lica za masnu i kožu sklonu aknama. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtere1 za vrlo visoku UV zaštitu s Licochalcone A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlom. Krema za sunčanje za masnu kožu također uključuje gliciretinsku kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kože.

Tehnologija Oil Control koja regulira sebum s L-karnitinom i upijajućim mikročesticama daje koži trenutnu suhu završnicu na dodir i dugotrajan učinak protiv sjaja do osam sati.

Eucerin Sun Gel-Cream Oil Control SPF 50+ je bez parfema i ultra lagane, nemasne teksture. Kliničke i dermatološke studije dokazuju dobru podnošljivost kože na osjetljivoj i aknama sklonoj koži.

 

(1) Ispunjavanje visokih standarda za UVA i UVB zaštitu definiranih od strane Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuka EU.

Prikaži više +