HELIOCARE kapsule 60 kom Zaštita od sunca HELIOCARE

Šifra: 58213600

35,18 €
Dodano na listu želja Dodaj na listu želja

Proizvod trenutno nije dostupan. Moguća dostava u roku 2-5 radnih dana. Kontaktirajte nas e-mail [email protected]

Moguća dostava u roku 2-3 tjedna

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 26 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: HELIOCARE

Opis proizvoda:

Osnovu preparata čini fernblock, aktivni sastojak koji predstavlja ekstrakt paprati Polypodium leucotomos koja je vjekovima korištena u narodnoj medicini južnoameričkih indijanaca za liječenje upaljenih stanja kože. Fernblock je odličan antioksidant i imunoprotektor. Djelovanje je dokazano mikroskopski i klinički. On štiti imuni sistem kože tako što reducira patološke promjene na DNK lancu izazvane UV zračenjem i održava brojnost i funkcionalnost Langerhansovih ćelija. 
Pored zaštitne uloge predstavlja antiage supstancu. Reducira fine linije i sitne bore nastale direktnim djelovanjem UV zračenja. Usporava razgradnju kolagena i nakupljanje abnormalnog elastina. Normalizira debljinu epiderme i time pospješuje dalju obranu od sunčevog zračenja.

Heliocare kapsule predstavljaju jedinstven prirodni fotoimunoprotektivni proizvod na tržištu. Pored Fernblocka kao aktivne komponente sadrže još i ekstrakt zelenog čaja i betakaroten, supstance koje imaju antioksidativno djelovanje. Oralne kapsule djeluju iznutra,a koncentracija aktivnih supstanci je optimalna da regenerira i spriječi daljnja oštećenja ćelija kože izazvanih UV zračenjem. Jedno pakiranje sadrži 6o kapsula što predstavlja dvomjesečnu terapiju. Ovaj proizvod je značajan u prevenciji i dodatnoj terapiji pacijenata s tumorom kože, osobama izloženim kontinuiranom UV zračenju, pacijentima na imunosupresivnoj terapiji i osobama koje su sklone fotodermatozama.
Kao što je spomenuto na početku, dokazano djeluje kod vitiliga. Uz korištenje kapsula preporuča se obavezno nanošenje krema sa visokim zaštitnim faktorom.

Prikaži više +