SVR SUN SECURE sprej za zaštitu od sunca SPF 50+ 200 ml Zaštita od sunca SVR

Šifra: 3164646

146,00 kn 116,80 kn Vaša ušteda: 29,20 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 11 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: SVR

Opis proizvoda:

SUN SECURE SPREJ ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+

NEVIDLJIVA OSVJEŽAVAJUĆA MAGLICA NAMIJENJENA ZAŠTITI OD SUNCA ZA JAKO OSJETLJIVU KOŽU, ZA DJECU OD 3 GODINE I ODRASLE (UVB/UVA+ vidljivi spektar + IR)

SVR Sun Secure SPREJ SPF50+ je fina, osvježavajuća maglica koja ne ostavlja tragove na koži. Proizvod otporan na vodu, znoj i trenje. Nježan ljetni miris ne sadrži alergene i nije fotosenzibilan. Mogu ga koristiti djeca nakon navršene 3 godine i odrasli.

SVR Sun Secure nevidljiva maglica SPF50+ je fina, osvježavajuća maglica koja ne ostavlja tragove na koži. Proizvod otporan na vodu, znoj i trenje. Nježan ljetni miris ne sadrži alergene i nije fotosenzibilan. Mogu ga koristiti djeca nakon navršene 3 godine i odrasli. 
SUN SECURE Sprej SPF 50+ pruža visoku zaštitu od UVA/UVB/IR zraka.
Pogodna je za zaštitu osjetljive kože na sunčevu svjetlost.
Proizvod sadrži integralnu i sigurnu tehnologiju te visoko koncentrirane sastojke za maksimalan rezultat i optimalnu podnošljivost.
"TESTED ENDOCRINE DISRUPTORS" - Ova oznaka jamči da proizvod nema štetnih učinaka na endokrine mehanizme (estrogeni, androgeni i tiroidni hormoni) - testove provodi stručni neovisni laboratorij za endokrine poremećaje.

INOVACIJA: INTEGRALNA TEHNOLOGIJA ZAŠTITE / 100% Organski filteri / Klinički dokazana učinkovitost
1. FIZIKALNA ZAŠTITA na površini kože pomoću foto stabilnih 100% organskih filtera širokog spektra
2. BIOLOŠKA ZAŠTITA unutar stanica kože. Beta-karoten + Detoxphane kompleks su antioksidansi koji pružaju ekskluzivnu zaštitu kože, neutraliziraju slobodne radikale i stimuliraju prirodne sustave detoksikacije kako bi se ograničilo foto-starenje.
3. DUBOKA ZAŠTITA I POPRAVAK DNK:
Niacinamid* štiti DNK od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, aktivira PARP-1, enzim uključen u popravak DNK. Najnoviji znanstveni podaci dokazuju da je koristan u prevenciji raka kože.

DA LI ZNATE?
UVA/UVB zaštita blokira samo 10 % zraka sunčevog spektra!
Opekline od sunce tijekom djetinjstva povećavaju rizik od karcinoma kože u odrasloj dobi za 80%. 
50 % sekundarnih slobodnih radikala nastaje zbog izloženosti vidljivoj svjetlosti i infracrvenom zračenju.

100% ORGANSKI FILTERI -Bez parabena - Bez oktokrilena - Miris bez alergena - Testirano na osjetljivoj koži - Otporno na vodu, znoj i trenje

Prije izlaganja suncu obilno i ravnomjerno nanijeti na mokru ili suhu kožu, na sve dijelove koji će biti izloženi sunčevim zrakama. Umanjujući količinu nanesenog proizvoda umanjuje se razina zaštite. Učestalo obnavljajte primjenu proizvoda kako bi održali zaštitu, pogotovo nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom. Izbjegavajte izlaganje suncu kada je ono najjače (12 h-16 h) ili se zaštite odjećom. Opekline od sunca su opasne, pogotovo za djecu. Koristeći ovaj proizvod ne znači da možete predugo biti izloženi sunčevom zračenju. Nemojte direktno izlagati suncu bebe i djecu. Pretjerano izlaganja suncu opasna je prijetnja zdravlju. Nanijeti na ruke prije aplikacije na lice. Izbjegavajte kontakt s očima.
Upozorenje! Iznimno zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može eksplodirati prilikom zagrijavanja. Držati podalje od vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i ostalih zapaljivih površina. Nemojte trgati ili paliti proizvod niti nakon uporabe. Držati podalje od dohvata djeci. Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati proizvod temperaturama višim od 50 ̊C.

Prikaži više +