Uriage Bariesun mlijeko dječje sprej SPF50+ 200ml Zaštita od sunca Uriage

Šifra: 0000157078

198,00 kn
Dodano na listu želja Dodaj na listu želja

Proizvod trenutno nije dostupan. Moguća dostava u roku 2-5 radnih dana. Kontaktirajte nas e-mail info@ljekarnanatura.hr

Moguća dostava u roku 2-3 tjedna

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 19 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Brand: Uriage

Opis proizvoda:

Dječje mlijeko za zaštitu kože od UVA, UVB zraka i plavog svjetla

Pruža vrlo visoku zaštitu

Tehnologija Skin Shield koju su razvili naši laboratoriji i patent [TELOMERES PROTECT] sprječava oštećenje stanica i nudi široku zaštitu od UVB, UVA zraka i plave svjetlosti. 

OPTIMIZIRA FOTO ZAŠTITU

[BARIESUN] patent stvara zaštitni film na koži koji pomaže u ograničavanju prodiranja UV filtera na površinu epiderme i na taj način optimizira foto zaštitu. 

Intenzivno hidratizira 

Obogaćen Uriage termalnom vodom i Akvasponginama, ovaj sprej štiti kožu od isušivanja i dubinski vlaži osjetljivu dječju kožu. 

Neljepljivo. Ne iritira oči. Za lice/ tijelo. Dermatološki testirano.
Bariésun kombinira visokoučinkoviti filterski kompleks i dva dermatološka patenta za zaštitu kože, sprječavanje oštećenja stanica i foto starenje uzrokovano UVA, UVB i plavim svjetlom.
Ovaj sprej vrlo visoke zaštite s laganom i vodootpornom teksturom jamči nevidljivi film i obnovljeno zadovoljstvo korištenja pri svakom nanošenju. Ovaj tretman pokazuje visoku sigurnost i visoku toleranciju.
Predanost planeti:
In vivo studije izravno na koraljnom grebenu, kao i studije o morskom planktonu tijekom ovih mjeseci u partnerstvu s Istraživačkim sveučilištem u Francuskoj i Novoj Kaledoniji te u verifikaciji proizvodnje Bari proizvoda. Poštujemo srca i oceane.
Dermatološki laboratoriji Uriage članovi su 1% za planet, etička obveza podrške nevladinim organizacijama za poništavanje 1% profita Bariésuna u svijetu.
Paket eko ambalaže:
Boca koja se može reciklirati

Prikaži više +