Elancyl Krema protiv strija 150 ml Celulit i strije ELANCYL

Šifra: 545616545454

134,38 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 13 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Brand: ELANCYL

Opis proizvoda:

Prevencija stvaranja i ublažavanje izraženosti, veličine i boje u adolescenciji, trudnoći (nakon 4. mjeseca) i značajnijih varijacija tjelesne težine.

Prevencija stvaranja i ublažavanje izraženosti, veličine i boje u adolescenciji, trudnoći (nakon 4. mjeseca) i značajnijih varijacija tjelesne težine.

Krema sadrži hranjive sastojke morskog podrijetla i ulje šafranike koji hrane kožu i povećavaju otpornost na rastezanje. Hipoalergeni proizvod. Ispitan na trudnicama.
Trudnoća je vrlo stresan događaj za kožu, osobito u području trbuha, bedara i dojki. Mehaničko rastezanje kože te prvenstveno povećana hormonalna aktivnost mogu uzrokovati pojavu strija (striae gravidarum ). Strije su izdužene, nekoliko milimetara široke, različito dugačke ružičaste do bijele brazde na koži, nastale zbog stanjenja površinskog sloja kože (epidermisa) i promjena u strukturi vlakana elastina i kolagena u dubljim slojevima kože. Iako se sklonost nasljeđuje, mogućnost nastanka strija povećava i prekomjerno dobivanje na težini tijekom trudnoće. Najčešće nastaju u drugom tromjesečju trudnoće. Za dodatnu njegu kože, osobito tijekom trudnoće, predstavljamo vam ELANCYL kremu protiv strija, koja sprječava pojavu i ublažava strije nastale tijekom prethodnih trudnoća. Nakon dolaska bebe na svijet ELANCYL pomaže tijelu mirno ali sigurno, vratiti prijašnji izgled.

Uporaba:
Nanijeti kremu 1-2 puta dnevno na zahvaćene dijelove kože (trbuh, bedra, dojke). Najbolje je proizvod početi primjenjivati od četvrtog mjeseca trudnoće i nastaviti sve do mjesec dana nakon rođenja djeteta.

Upozorenje: Samo za vanjsku primjenu. Čuvati izvan dohvata djece. U periodu dojenja izbjegavati primjenu na dojkama. Proizvod ne sadrži paraben.

 

Prikaži više +