SVR SPIRIAL EXTREME roll-on 20ml Dezodoransi i znojenje SVR

Šifra: 3210320321301

16,99 € 11,89 € Vaša ušteda: 5,10 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 8 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: SVR

Opis proizvoda:

Svi tipovi kože, čak i najosjetljiviji. Prekomjerno znojenje ili hiperhidroza. Djeca od 12 i više godina (po liječničkom savjetu), odrasli. Ispod pazuha.

Spirial Extreme je SVR-ova inovacija koja nudi najbolje rješenje protiv znojenja za ekstremno znojenje (stres, vlaga, vježbanje, lijekovi itd.) u formuli koja se iznimno dobro podnosi. Učinkovit je od prve primjene* zahvaljujući visokoj koncentraciji sredstava za reguliranje znojenja za kontrolu znojenja, apsorpciju vlage i borbu protiv neugodnih mirisa.

Kako djeluje?
Znojenje je bitan proces koji regulira tjelesnu temperaturu, ali kada je pretjerano može biti izuzetno sramotno i neugodno. Znojne žlijezde (ekrine) mogu lučiti do 10 litara znoja dnevno u slučaju fizioloških poremećaja, stresa, vrućine ili fizičkog napora. To je poznato kao hiperhidroza. Bez obzira na uzrok, jako znojenje zahtijeva učinkovit tretman za poboljšanje kvalitete života oboljelih. Osnovna formula Spirial Extremea regulira znojenje od prve primjene kako bi život bio ugodniji, iz dana u dan.
Stroge specifikacije formulacije prilagođene osjetljivoj koži.
Testirano pod dermatološkom kontrolom. Hipoalergena.
REKORDNA KONCENTRACIJA AKTIVNOSTI ZA REGULACIJU ZNOJENJA ZA NAJBOLJI Omjer UČINKOVITOSTI I TOLERANCIJE*: 20% KOMPLEKSA ZA REGULACIJU ZNOJENJA
Aluminij klorid + aluminij seskviklorohidrat:
• kontrolirajte intenzivno znojenje s trajnim rezultatima
Antibakterijsko sredstvo:
• neutralizira stvaranje neugodnih tjelesnih mirisa
Niacinamid:
• štiti i umiruje kožu kako bi spriječio iritacije

FAZA NAPADA: Nanesite 1 do 2 nanošenja proizvoda na dotično područje 3 uzastopna dana, ujutro ili navečer, na čistu, suhu kožu. Pričekajte nekoliko sekundi prije nego što se obučete.
FAZA ODRŽAVANJA: Zatim nanesite 1 do 2 nanošenja proizvoda na problematično područje 2 do 3 puta tjedno, ujutro ili navečer, prema potrebi.

Prikaži više +