CANESTEST KUĆNI TEST Njega intimnog područja

Šifra: 8523145000

97,25 kn

Dostava u roku 2-3 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 9 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 250 kn.

Opis proizvoda:

 

Canestest sigurnost pri odabiru odgovarajuće terapije

Ako niste sigurni imate li bakterijsku vaginozu ili kandidijazu, mi ćemo vam pomoći u preuzimanju kontrole i samodijagnosticiranju za samo 10 sekundi. Razvili smo inovativan i pouzdan komplet za samotestiranje kako biste mogli utvrditi koju infekciju rodnice vjerojatno imate i samostalno je liječiti. Morate samo upotrijebiti jednostavan bris i promjena boje ukazat će na vašu dijagnozu s točnošću većom od 90 %.

Canestest: Sigurnost pri odabiru odgovarajuće terapije

Susret s vaginalnim infekcijama može vas učiniti manje sigurnima u nadzor nad vlastitim tijelom, a ne treba ni spominjati neugodan osjećaj. Canestest vam omogućuje da samostalno postavite dijagnozu u udobnosti svog doma, te vam brzo pruža rezultate s točnošću većom od 90 %. To je novo i inovativno rješenje koje će vam vratiti nadzor nad intimnim zdravljem i pružiti vam mogućnost odabira terapije koja vam je potrebna za učinkovito liječenje infekcije.

Kandidijaza ili bakterijska vaginoza

Iako su i kandidijaza i bakterijska vaginoza vrlo česte, one su različite infekcije te ih treba tako i liječiti. Međutim, nije ih lako razlikovati. Kandidijazu uzrokuje povećana koncentracija gljivica (Candida albicans) koje uzrokuju simtome kao što su svrbež ili bijeli iscjedak. Bakterijsku infekciju uzrokuje povećana koncentracija bakterija koje se i inače nalaze u rodnici. Simptomi bakterijske vaginalne infekcije uključuju i neugodan miris iscjetka te je on sivkaste boje i vodenaste strukture. Uz pomoć Canestesta, možete provjeriti o kojem se stanju radi kako biste odabrali pravi proizvod za samoliječenje.

Što je Canestest?

Canestest je praktičan kućni test za samodijagnozu koji će vam pomoći utvrditi imate li vjerojatno kandidijazu ili BV te će vam dati upute za odabir odgovarajuće terapije. To tehnološki revolucionarno otkriće omogućuje ponovno stjecanje nadzora nad intimnim zdravljem – uz točnost veću od 90 %, a dijagnosticiranje traje samo 10 sekundi. Sam je test vrlo jednostavan bris koji mijenja boju čime pokazuje koju vaginalnu infekciju vjerojatno imate

Kako djeluje Canestest?

U vašoj je rodnici pH razina kisela, čime se održava nadzor nad dobrim i lošim bakterijama koje žive u zdravoj rodnici. Sve promjene vaginalne pH ravnoteže mogu izazvati, ali i biti pokazatelj vaginalnih infekcija poput BV. Canestest vam govori je li došlo do relevantnog pomaka u pH ravnoteži rodnice i pomaže vam razumjeti i postaviti dijagnozu vaginalnog stanja koje vjerojatno imate. Veći vaginalni pH označava da vjerojatno imate BV, dok normalni vaginalni pH znači da su vaši simptomi vjerojatno uzrokovani kandidijazom. Canestest ima pouzdanost veću od 90 %.

Kako se upotrebljava Canestest?

Canestest je jednostavan i praktičan za upotrebu kod kuće, ustvari vrlo je sličan umetanju tampona i ne bi smio izazvati bilo kakvu neugodu. Da biste dobili najtočnije rezultate, morate upotrijebiti Canestest više od jednog dana prije ili nakon mjesečnice, odnosno nemojte ga upotrebaljavati ako imate bilo kakve znakove mjesečnice ili vaginalnog krvarenja. Također mora proći 12 sati nakon spolnog odnosa ili vaginalnog ispiranja.

Prikaži više +