Multi Gyn Liquigel 30 ml Njega intimnog područja

Šifra: 00141895

8,94 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 6 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Aktivni gel za vaginalnu sluznicu koji sprječava bakterijske vaginoze i ublažava ostale vaginalne smetnje
Djelatna tvar: galaktoarabian krospolimer poluglukuronske kiseline (bioaktivni polisaharid izveden iz Aloe).
Ostali sastojci: ekstrakt aloe barbadensis (kondicioner tkiva, kiseli pufer), xantan guma (sredstvo za zgušnjavanje), glicerin i kaprilil glikol kao stabilizatori.
Multi-Gyn® Actigel za vanjsku uporabu i uporabu na vaginalnoj sluznici: sprječava bakterijske vaginoze (BV),smanjuje neugodni miris i osjećaj nelagodnosti u vaginalnom području,djelotvoran je za ublažavanje peckanja i nadraženosti,utječe na uklanjanje uobičajenih vaginalnih poteškoća,djeluje protiv gljivica,obnavlja fiziološki pH vaginalne flore,optimizira otpornost tkiva i vaginalne flore.

NAČIN PRIMJENE :

Bakterijske vaginoze - primjenjuje se dva puta dnevno u vremenskom periodu od pet dana.Prevencija nelagode, mirisa i s time povezanih simptoma - primijeniti jednom svakih tri dana.Vaginalne smetnje (peckanje, nadraženost, osjetljivost, crvenilo i bolnost) - nanijeti Multi-Gyn® Actigel najmanje jednom dnevno dok simptomi ne nestanu.
Vanjska primjena - U slučaju smetnji u vaginalnom području (vulva) Multi-Gyn® Actigel možete nanijeti na zahvaćeno područje i prstima. (Napomena: prije uporabe obvezno temeljito operite ruke!)
Unutarnja primjena - Za unutarnju primjenu (sluznica vagine) upotrebljava se poseban aplikator priložen u kutiji s tubom, koji se pričvrsti na vrh otvora. S priloženim aplikatorom gel se primjenjuje unutar vagine, gdje djeluje tijekom dužeg vremena. Nakon uporabe aplikator može ostati pričvršćen na tubi, ali ga treba oprati toplom vodom te na kraju na njega staviti priloženi poklopac kao zaštitu od onečišćenja.
Prije uporabe obvezno temeljito operite ruke. Gel se za unutarnju uporabu na sluznici vagine može se primijeniti na isti način kao za vanjsku uporabu, osim što se prst s gelom gurne što dublje u vaginu.

U slučaju trudnoće prije uporabe potražiti savjet liječnika.Ne upotrebljavati proizvod nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.U slučaju bilo kakvih nuspojava obavijestiti liječnika ili ljekarnika.

SADRŽAJ :

30 ml gela

Prikaži više +