SALLANT Zeolit 100 g Oralna njega Sallant

Šifra: 898798797

21,10 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 15 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Brand: Sallant

Opis proizvoda:

Zeolit prah (100g) – Sallant

Prirodni Zeolit u prahu – Sirovina za kozmetički proizvod. Zeolit je rijedak prirodni mineral u prahu vulkanskog porijekla. Najčešće se koristi kao sredstvo za dentalnu njegu i u kozmetičke svrhe (npr. maska za lice i oblozi).

Zbog svoje rešetkaste strukture snažnog negativnog naboja privlači i adsorbira teške metale, opasne kancerogene toksine, organske otrove i druge štetne supstance, tj. ionskom izmjenom omogućuje istovremene procese remineralizacije i prirodne detoksikacije.

Zeolit klinoptilolit tribomehanički je aktiviran, siguran, netoksičan, nema letalnu ni toksičnu dozu, nema neželjenih kontraindikacija, nuspojava niti interakcija s drugim farmakološkim ili fitofarmakološkim supstancama, ne stvara ovisnost, ne taloži se u organima, u cijelosti se eliminira iz tijela.

Poznate su brojne podvrste zeolita, koje se koriste u različite svrhe u znanosti, medicini, veterini, industriji, poljoprivredi, graditeljstvu. Klinoptilolit je podvrsta zeolita koji ima kristalnu molekularnu strukturu. Ljudski ga organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu.

Sastojci: mineral zeolit klinoptilolit

Najbolje upotrijebiti do kraja: otisnuto na ambalaži ( mjesec, godina, lot ).

Način čuvanja: na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25°C.

Napomena: čuvati od dohvata male djece.

Zemlja podrijetla: EU

Pakiranje: 100 g

 

Prikaži više +