ZEODENT (ZEOLIT) PRAH 95 g Oralna njega

Šifra: 00143004

27,05 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 20 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Zeodent djeluje bakteriostatski (upala zubnog mesa, kod gnojnih upala, povlačenja desni itd.), osigurava optimalan pH na zubima (7,3) zbog čega se novi zubni kamenac ne stvara, u potpunosti odstranjuje sav plak zbog čega daje zubima osjećaj potpune glatkoće iznutra i izvana, ne djeluje abrazivno  na zubnu caklinu, osigurava trajni sjaj na zubima.

Zeolit je prirodni vulkanski mineral sa principom djelovanja ionskom razmjenom. Odstranjuje teške metale (živa, olovo, aluminij, bakar, arsen, kadmij, nikal, krom), radioaktivne metale (stroncij, cezij), kancerogene supstance (nitrozamin, dioksin, aflatoksin), pesticide, herbicide.... Zeolit je biokoherenta supstanca kao i voda.

Zeodent prah za zube, od 100% aktiviranog zeolita prerađenog fizikalno u nekoliko faza, certificiran je za oralnu i dentalnu primjenu. Koristi se za njegu zubi i cjelokupne usne šupljine. Odstranjuje sav plak, uključujući i zubni kamenac, učinkovito rješava probleme sa desnima kao što su paradentoza i krvarenje, osvježava dah prije svega kod patoških stanja.

1.ZEODENT, prirodni zeolitni zubni prašak bez Floura, zamjena zubne paste, 140 ml=95 g

Namjena:

- Za cijelokupnu higijenu usne šupljine

- Suzbija krvarenje i paradentozu ( i u težim oblicima)

- Za skidanje zubnog kamenca i njegu problematičnih desni

Zeodent ima preporuku specijaliste za oralnu patologiju i paradentologiju


Djelovanje:

- Djeluje bakteriostatski (upala zubnog mesa, kod gnojnih upala, povlačenja desni itd.)

- Osigurava optimalan pH na zubima (7,3) zbog čega se novi zubni kamenac ne stvara

- U potpunosti odstranjuje sav plak zbog čega daje zubima osjećaj potpune glatkoće iznutra i izvana

- Ne djeluje abrazivno  na zubnu caklinu

- Osigurava trajni sjaj na zubima

Brojne reference od korisnika sa najtežim slučajevima gnojne paradentoze sa klimavim zubima kao i od korisnika sa brzim stvaranjem zubnog kamenca i učestalim krvarenjem iz desni.

Način upotrebe: Navlaženu zubnu četku uroniti u prah i sa količinom koja se uhvati oprati zube i desni te jezik. Može se utapkavati u zubno meso i pustiti da stoji, može se progutati. Ispire se sa vodom. Može se koristiti i tako da se prvo na zubnu četku stavi pasta, pa se zajedno uroni u zeolitni zubni prah.Zubi se peru na uobičajeni način.

Sastojci: čisti zeolit, fizikalno prerađen u nekoliko faza. Zeodent ima analizu i odobrenje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koja se nalazi na webu: www.PotpunoNovOsjecaj.com , zajedno sa više informacija te iskustvima korisnika

Rok trajanja: 5 godina

1 kutija dostatna za 5-6 mjeseci upotrebe

Tko je ciljana populacija za Zeodent prah?

Svi koji su probali sve ostalo i ništa im nije pomoglo, osobama sa zubnim kamencem, osobama koje održavaju higijenu usne šupljine

Način upotrebe

Navlaženu zubnu četkicu (četkicu staviti pod mlaz vode) uroniti u zubni prah i oprati zube dva puta dnevno na uobičajeni način (kod jako teških stanja uznapradeovale paradentoze i češće te se preporuča ostaviti na desnima preko noći).

Zeodent u potpunosti zamjenjuje zubnu pastu, no ako želite možete koristiti i zubnu pastu tako da uronite u prah pa onda stavite zubnu pastu i operete zube. Bolji učinak se postiže bez zubne paste.

Neutralnog je okusa. Zeodent je u Hrvatskoj stekao povjerenje nekoliko tisuća zadovoljnih korisnika.

 

Prikaži više +