DEXERYL® KREMA 500 g Suha koža, dermatitis

Šifra: 369

19,00 €

Dostava u roku 1-5 dana

Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 14 bodova u programu vjernosti

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40 €.

Opis proizvoda:

Za što se koristi DEXERYL® krema
Kao zaštitna krema za liječenje znakova i simptoma suhoće kože (xerosis) posebice kod raznih kožnih bolesti (poput atopijskog dermatitisa, ihtioze...).

Kako DEXERYL® krema djeluje na kožu
Dexeryl krema je formulirana za liječenje znakova i simptoma suhoće kože (xerosis):
-  Učinak bijelog mekog parafina i tekućeg parafina koji je stvaranje filma koji:
• fizički inhibira isparavanje i tako sprječava dehidraciju (gubitak vode)
• ima učinak prepreke protiv vanjskih oštećenja
Osim toga, hidrirajući učinak glicerola pomaže u održavanju ravnoteže vlage u koži. Zbog svoje formulacije DEXERYL® krema također smanjuje i pomaže u sprječavanju iritacije.

 

Krema je samo za vanjsku uporabu. Primijenite tanki sloj kreme na područje kože koje se liječi jednom ili dva puta dnevno, ili češće ako je potrebno, ali nikada više od 6 puta dnevno. Uvijek nakon upotrebe čvrsto zatvorite tubu.
Jednom ili dvaput dnevno nanesite tanki sloj kreme na površinu kože koju želite tretirati, ili češće po potrebi, ali nikad ne više od 6 puta dnevno.

 

Kada ne koristiti DEXERYL® kremu. Ne primjenjujte ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Obzirom na nedostatak relevantnih podataka bolje je ne koristiti kremu zajedno s drugim proizvodima koji se stavljaju na kožu. Ako niste sigurni, obratite se zdravstvenom radniku za savjet.
Upozorenja i posebne upute za uporabu:
• Nemojte primjenjivati na rane, sluznice i oči.
• Ne gutati.
• Čuvati izvan dosega djece.
Obavijestite svog zdravstvenog radnika o bilo kojem štetnom događaju. Ako imate razloga vjerovati kako se dogodio ozbiljan štetan događaj povezan s primjenom ovog proizvoda, molimo prijavite to nacionalnom nadležnom tijelu i proizvođaču.

Prikaži više +